Busraveminisi1 Me_likeee merhaba canım 36+2 olduk oğlumla şuan kaç kilo bilmiyorum yarın öğlen kontrolümüz var şu sıra kasılmalarım oluyor bel ağrım çok ve karnım kocaman oldu uykusuzluk çekiyorum bir de diyordum ki son ay uyuyayım da uyku depolayayım sonra bir dahaa uyuyamam ama nerde şimdiden başladı sıpa😅
aysalt Merhaba 35+6 haftalık hamileyim bende.Bacak ağrılarım son 2 gündür çok fazla.Kasıklarımda öyle.artık normal mi yoksa doktora sormalı mıyım bilemiyorum:/
askvehuzurum Me_likeee benim 32 de 2.200 dü kilosu senin az değil mi yada benim mi çok ama doktorum 1 hafta önde demişti🙄
Remziye02 36 oldım bebegım 2400 olmus cok uzuldum gelısım gerılıgı var karın cevresı kucuk 5 ocak gun verdı ama okadar dururmu bılmıyorjm benım gıbk bebegın kılosu az olan varmı
KaanErkan-mom Me_likeee 35+5 🙈 oğlum 3 kilo olmuş dün kontrolümüz vardı. Kendimi normal doğum için hazırlıyorken sezaryen olmaktan korkuyorum açıkcası. Doktor 4 kilo üzeri doğabileceğini söyledi ve daha bir ay var olabilir..
Birdenizhikayesi 36+0 34 de gittiğim de 2700dü kilosu haftaya tekrar gidicem bakalım ne kadar olucak 😊
Me_likeee Melek_2121 Allah bağışlasın evlatlarını canım basın sağolsun rabbim evlat acısı göstermesin inşallah kimseye çok zor bende ilk bebeğimi kaybettim kalbi hiç nedensiz yere durdu bir buçuk aylıkken ve kürtaj ile alındı o kadar küçük olmasına rağmen ben çok üzüldüm buna şükür
Me_likeee _aycaccelik hiç bilgim yok canım benimde İlk gebeliğim ama alakası olmaya bilir doktoruna sor canım bizede bilgi verirsin
_aycaccelik Me_likeee önceki postlarda fıtık patlama ihtimali falan diye görmüştüm hafta içi kontrolde dile getireceğim zaten buraya da yazarım mutlaka 😊
Jdiebsh Me_likeee 33+4deyiz bizde bacak kramplarım var onla ugrasıyorum iyice agırlaştık yavastan ev temizligine girdim 32+4deyken 2.200 gramdı beyefendı ☺
Mercimeginannesi-ozge Jdiebsh o bendede var ya bacak krampları yüzünden uyuyamıyorm uyusuyor agrı saplanıyor cok kötü oluyorm umarım doğumdan sonra geçer 🤲🏻
Me_likeee Jdiebsh iyi masallah kilosu kendini çok yormadan yap canım benim bitti çok şükür temizlikte kızımızi bekliyoruz 🥰
Jdiebsh Mercimeginannesi-ozge geçiyo kız ilk hamılelıgımde de cok olurdu dogumdan sonra gecmişti ama cok zor oluyo gece bırden gırıverıyo kımıldayamıyosun 😐
Mercimeginannesi-ozge Jdiebsh kesinlıkle öyle süreklı uykum bölünüyor magnezyum ilacı yazdı bunun icin ama hiç faydası yok
Mercimeginannesi-ozge 36 haftalık oldk Rabbime şükür 🤲🏻 Az kaldı kızıma kavusmama 🤲🏻🥰 ayak kramplarım gece uyutmuyorlar beni kalkıp yürüyorum bazen ole yatıyorum cok bölünüyor uykum birde. Nefes darlıgım cok Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin bizlere 🤲🏻🤲🏻🧿
Me_likeee Mercimeginannesi-ozge aynı durum bendede var yatınca nefes darlığı ayak uyuşmaasi bizimde kızımız olacak inşallah Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 😊