Minay Haftanız gelmiş riske atmayın bence su olmadığı zaman bebek ölümleri olabiliyor anne karnında normal dogum seZeryan ne fark eder ki doktorunuzu dinleyin güvenmiyorsanız farklı doktora görünün ihmale geleck birşey değil
duygu3460 Cigdem47_12 havucu rondofsn geçirin ya da katı meyve sıkacağı ile suyunu içeceksiniz faydasını görenler çok ,🙂 inşallah sizin içinde güzel olur
ecembugra53 Cigdem47_12 kesinlikle doktorunu dinle canım şakın riske atma benim doktorum herbgüm çağırdı son hadtada bebeğimin suyu azalmaya durmuştu suni verdi açılma olmadı daha bekleyemem dedi doktoru hemen spinal oldum bende o anda apar topar alındım canım
FatmaZeynep Cigdem47_12 canim ilk dogumda benim de suyum bitmisti ertesi gun sezeryana girdim kizimin bogazina 3 kere kordon dolanmis herseyde var bi hayir normal dogum dusunseydim Allah korusun iyiki doktorumun dedigini yaptim sende doktoruna guveniyosan ne soyluyorsa tercih ediyosa onu yap
19231923 Cigdem47_12 bunu burda sormanız bile garip gerçekten doktor zaten suyunuz bitiyor bebeğin yaşamadı imkansız su biterse almamız lazım demiş açıkça yaşaması için hala gelmiş sancı bekleyeyim mi diyorsunuz şaka gibisiniz gerçekten
Yenianne001 Cigdem47_12 bol bol bol su iç havuç ye havuç suyu iç. Gerisi doktoruna kalmış. Geçmiş olsun
nslhnklkci Cigdem47_12 ben 32+5 im suyum sınırda imiş azalma olursa doktorum 37-38. Haftada sezeryana alabilirim dedi. Doktoruna güveniyorsan doktorun ne diyorsa onu yap.