Ayse-38 Tugce38 20+5 teyiz ve ben 16.haftada erkek oldugu kesinlesince almaya başladım 😁 bimin bebek urunlerinden aldım mesela. Babynest battaniye 5 paket zibin. Kiyafet askisi çorap pijama tak. Tekli alt. Muslin örtü agiz mendili çıngırak 😂Cok begendigm bi anne bebek bakm cantasi vardı onu aldim indirime girince. Birde instagramda takip ettigm bi site var hem cok uygun hem kaliteli. Ordan 4 tane tulum 1 alt ust takım. 2 tane 5li hastane çıkışı bide zibinli takim aldim. Valla yavas yavaş almak daha mantikli bence hani her ay bikac parca. Maddi olarakta zorlanmamak için
Tugce38 Ayse-38 bizde bim den aldık oyun halısı hastane cıkısı bebek kıyafeti için askı oyun halısı mama sandalyesi
bukabu 24+3 olduk neredeyse herşeyi ufak ufak aldm diyebilirim, gelmesidir bulmasıdır ödemeleri aylara bölmesidir erken başlamak iyidir rabbim kavuştursun sağlıkla hepimizi
Cns_33 Tugce38 bence yilbasindan once mobilya kismini halledin cunku 2 aya anca geliyor ve yilbasindan sonra herseye %40zam gelcek
_Mother_ Tugce38 sadece büyük temel ihtiyaçlar kaldı hemen hemen birde bebek bezi ıslak mendil kişisel bakım falan biraz daha kıyafet lazım 😂
Tugce38 44Kbra bize erkek %99 dedi bizmde haftaya cumartesi detaylı var o zaman kesinleşir alcam hemen 😂
Cns_33 Tugce38 biraz gec geliyor canim eger baska yerden getirirlerse ay çok heyecanli seyler valla 🤗