Tum yazılanları okumadım ama ben 28. Haftada başladım ve 1 hafta içerisinde her şeyi alıp koydum. Sadece emzirme yastigi eksik ona da karar veremediğim için bekliyorum. Simdi 34. Haftadayim. Size naçizane tavsiyem simdiden oturup araştırma yapin. Kendinize bir liste çıkartın. Ben bir defter tutmuştum, bana alınacaklar bebeğe alınacaklar diye. Sonra YouTube da alışveriş videolari izledim forumlarda alışveriş listelerine baktım, kendime göre olanları yazdım, sonra bunlar için hangi marka almaliyim diye karsilastirdim ve listede o ihtiyacin yanına markasını da ekledim zamanla (mesela bebek şampuanı-mustela / deterjan-dalan roxy gibi…..) ve inanılmaz faydası oldu. Gereksiz hiç bir şey almadim, fazla fazla yığın yapmadım. Neyi ne kadara aldıysam kenarına da yazdım, toplam ne kadar gitmiş onu da hesapladım, 8 hafta kadar bu araştırmayı yapıp 28den sonra neyi neden nasil alacağınıza karar verdiğinizde hepsi hepi topu 1 hafta bile sürmeden halloluyor. Cok erkenden almamanizi tavsiye ederim, sonlara doğru uğraşacak şeyimiz kalmiyor sıkılıyor insan :)