Denizin GNurr canım hayırlı uğurlu olsun hepimize benim son adet tarihim son günü (sat): 3 kasım dün doktora gittik 6 hafta 1 günlük çıktı boyu 0.42 cm yani 4 mm cıktı , kese göründü kalp atışınıda doktor var dedi ama biz duyamadık tam canım
Kadze GNurr cnm bugün 6+2ymis doktor kalp atışı var dedi ama dinleyemedim. devlet hastanesi ve çok eski ultrason sonraki randevuyu araştırmaya al orda bakalım dedi
Mnksrce Bugün gittim doktara canım 6+1iz bizde kalp atışları var ama tam duyamadik doktor derinde galiba fazla yormayalim dedi şuan hiçbir belirtim yok ikinci gebeliğim😌senin nasıl gidiyo
Denizin Mnksrce canım günümüz aynı hayırlı olsun :))) ben adetimin son günü 3 kasım , dün doktora gittik bebek 6 hafta 1 günlük çıktı boyuda 0.42 cm çıktı , senin nasıl 😊?
GNurr Mnksrce bende şuan hiç bir belirti yok 🙈 sadece arada halsizliğim ve çok fazla gaz sorunu var 🙈 normalde perşembe gidecektim ama doktorumu değiştiriyorum o yüzden salı günü inşallah kalp atışını duyacağız 🙏😊
Mnksrce Denizin seninde hyairli olsun kuzum 😌 valla boyunu hiç sormak aklıma gelmedi benim kasıklarımda çok ağrım vardı adet sancısı gibi bişey ben düşük yapıyorum zannettim ama dün gittiğimde gayet iyi olduğunu öğrenince hicbisey sormadan çıktım odadan sevinçle 😂
Mnksrce GNurr belirti olmayınca ben korkmuştum açıkçası bide kasıklarımda ağrı olunca dedim heralde ilk bebeğim gibi düşük olcak ama rabbim bağışladı şükür İnşallah sende hayırlısıyla duyarsın kalp atışlarını miniğin 😌
Denizin Seraybas aynıyız canım bende dün 6+1 çıktı son adet tarihimin bitişi 3 kasım , crl yani bebek boyu 0.42 cm cıktı , senin nasıl canım?
Denizin Haticetalan maşallah canım bende dün gittim 6w1d çıktı , son adet tarıhim bitiş 3 kasımdı , 0.42 cm çıktı bebek boyu , senin nasıl?
Haticetalan Denizin resim yükeleyebilseydim atardm ya normalde bnm de 28 ekim sat ama 3 kasıma göre hareket ediyoruz şimdi
Seraybas Denizin benimde one gitti canim son adet tarihim 6kasimdi 5+6dim ultrosyonda 6+1 cikti bebek boyu 4.16 cikti canim folik asitten baska bisey verdimi sana bidaki kontrole ne zman gel dedi
Denizin Haticetalan Haticetalan canım yanıtlayarak en altta resim simgesi var tıklayıp yükleyebiliyorsun
Haticetalan Denizin evet 28 ekimdi aslında geç döllenme olduğu için bebeğe göre hareket ediyoruz 3 kasımdan hesaplıyoruz