Krizantem_ cemiley2 Benim 12 gün sonra randevum var en son 12. Haftamda gitmiştim. Inşallah gösterir ☺️
cemiley2 Krizantem_ inşallah gösterir bizimde haftaya bakalım öğrenebilecek miyiz, inşallah öğreniriz 🥰
Krizantem_ Baloglusumm Forumda okumuştum bu haftalarda hareketi hissedip uzun süre hissetmemek normalmiş galiba 20. Haftadan sonra düzene giriyor diye okuduğumu animsiyorum🥰
Buseylmz Krizantem_ benimki bitter de falan değil ülkerin Antep fıstıklı çikolatasını yiyince çıldırıyor🤣 başka çikolata da pek fayda etmiyor denedim valla
Krizantem_ Buseylmz Ahaha ağzının tadını biliyor benim de en sevdiğim çikolata odur☺️ doktora giderken sütlü çikolata yemiştim benim bebis uyuyordu 🤣
Buseylmz Baloglusumm günde en az 2 litre su iç birde arada sırada karnını ovuştur tepki verir annesi🙂
Nesrincente Krizantem_ 24. Haftalarda falan büyümüştü benım 15.haftalarda ben bı 5 kılo vermıs tim o ara daha zayıfamıstım 😊
Krizantem_ cemiley2 İnşallah ben bu kez meyve suyu icip gidicem cikolata yedim uyuyodu🤣 doktor uyandirmaya calisti durttu karnimi uyanmadi meyve suyu iç gel dedi baya hareketlenmişti tavsiye ederim ☺️☺️
Mlkrfk Krizantem_ ilk gebeliğim benim de 🙏😇 ama ilk defa hissettim işte pıt pıt pıt diye kasık kısmımda doğruysa tabi 😂 çok tecrübesiziz ilk gebeler olarak 😂 Rabbim hepimizi sağlıkla hayırla kavuştursun inşallah 🙏
bankaci26 Biz daha küçüğüz 12+5 deyiz ama benim baya karnım var zayıfladım hamile kaldıktan sonra 11. Haftadan sonra karnım çıktı şuanda baya da belirgin var hatta hamile pantolonu alma zamanı geldi pantolon sıkıştırıyor karnımı demekki iç karnım hiç yokmuş
34_21_23 Krizantem_ 15+1 olduk pantolonlarım kapanmıyor eşofmanla idare ediyorum şimdilik 🙈 hareket hissetmedim belki de hisstttim haberim yok 😀 cinsiyetimize doktor %90 kız dedi 🥰
Emnemrahf Ben 15+2 deyim hiç kilo almadım ama karnım cok cıktı sanki ya ilk gebeliğimde böyle değildi sanki 😅