Krizantem_ Benim karnim dumduzdu suan hafif ayva göbeği gibi oldu 15.haftamızdayız hiç belli olmuyor yani hamile olduğum benim haftamda yada yakın olanlar karnınız cıktı mı:) hareket hisseden var mi onun icin de erken biliyorum ama 🙈
Tohumcuk Krizantem_ bizde 14+5 benim ikinci gebelik ve hic iç karnım yok o yüzden karnım erken çıktı ve ben de hareket hissediyorum… ama tekme şeklinde degil tekme için 3 hafta var
Mlkrfk Krizantem_ 16+1 im bende. Hareketlerini daha yeni hissettim hareketlerini derken bi pıtırtı şeklinde ama dün gece gerçek anlamda hissettim. Bir an kasığım tık tık tık etti dedim noluyor 😂 Karnum hiç çıkmadı ama hiç kilo da almadım şimdi ye kasar hep aynıyım bakalım bundan sonra neler olcak haftaya kontrolümüz var 😇😇
cemiley2 Bugün 15.haftamıza girdik ama daha hareket için erken diye biliyorum. Onun için biraz daha sabredeceğiz :) Karnım çıkmaya başladı yeni yeni :)
Krizantem_ cemiley2 Evet doktor bana 20. Haftanda hissedersin demişti ama zayıf olup erken hissedenler de varmış :) bizde bugün 15.haftamıza girdik ayniymisiz🥰
cemiley2 Krizantem_ AA ne güzel aynıysak :) arada bişeyler hisseder gibi oluyorum ama bağırsak hareketidir o diyorum sonra 😂 sağlıklıca hayırlısıyla kucaklarımıza alalım inşallah yavrularımızı.
Buseylmz Canım biz 19+2yiz🌸 ve ben 75 kilo ile hamile kalmıştım beklemediğim anda 14. Haftadan itibaren ufak ufak hareketlerini hissediyordum. Ama şuan çok hareketli ve daha belirgin hareketleri var. Çikolata yiyin faydasını göreceksiniz 🙂
Baloglusumm Buseylmz bende 18+5 oldum hareketleri çok az 15 16 haftalıkken çok hissediyordum niye böyle oldu ki 😔
Buseylmz Krizantem_ benimki bitter de falan değil ülkerin Antep fıstıklı çikolatasını yiyince çıldırıyor🤣 başka çikolata da pek fayda etmiyor denedim valla
Krizantem_ Mlkrfk Ne güzel bende çok merak ediyorum doktor 20. Haftanda hissedersin demişti ama zayıflar da daha erken oluyormuş 45 ile hamile kalmıştım. Senin de ilk gebelik mi canım ilk gebelikte geç hissediliyor diyorlar ama erken hissedenler da var 🙈
Mlkrfk Krizantem_ ilk gebeliğim benim de 🙏😇 ama ilk defa hissettim işte pıt pıt pıt diye kasık kısmımda doğruysa tabi 😂 çok tecrübesiziz ilk gebeler olarak 😂 Rabbim hepimizi sağlıkla hayırla kavuştursun inşallah 🙏
Buseylmz Baloglusumm günde en az 2 litre su iç birde arada sırada karnını ovuştur tepki verir annesi🙂