esraizmirli prensmusta orası öyle tabi önemli olan sağlıkla kavuşmak ama insan ister istemez sezeryandan etkileniyor belki normalden daha rahat olacak onuda bilemeyiz ama ameliyat sonuçta 🥲 Allahım sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sizin az kalmış darısı bana olsun 💐☺️
Asenadgdvrn80 Umayasli en iyisi bunu gördüm diğerleri çok düşük 32. Haftada bnm kızim 2500 du 37+4 de doğum yaptım 3200 du ne bilim çok düşmüş Bebek kiloları
Eddii 22 haftalıkken kontrole gittik en son 580 gramdı oğluşum🧿 şuan 24 haftalığız iki hafta sonra randevumuz var. Bakalım ben dicek doktorumuz🤗
Fundakarakaya Pitircik_annesi061 büyür bizimkiler de inşallah ilk başlara göre şimdi bile büyük geliyor duyunca 🙊🙊🙊
[silindi] 31+2 1750 gr dedi doktor. Eşimin ailesi çok az olduğunu söyleyince korktum. Doktor gayet iyi dedi ama onlarda çok kilo alamaz doğana kadar anca 2- 2.500 olur dediler :( Sizce öyle mi olur kızlar?
Muhammet11 [silindi] Allahım biktim bu bilmiş konusan insanlardan canım son zamanlar hızlı kilo aliyo bebekler takma kafana bol kasar muz haşlanmış yumurta falan ye aynı şeyi bana da dediler ilk doğumunda 3500 kilo doğum yaptım takma kafana he de geç boswer
svmm [silindi] hiç kötü düşünme son aylarda alıyolar kiloyu ben her hafta gidiyorum şimdi haftada ortalama 250-300 gr arası alıyor daha erken büyür bebişin 😊
Aysun1983 Esmanurss bana da o hafta az gelmişti internette baktığım da 25gr yazıyordu ama burda uygulama da 30-50 gr yazıyordu ben de az diye üzülmüştüm ama şimdi toparladı 65 gr gayet güzel demek bebeğe besleyici gıdalar tüketiyorsun cnm