esraizmirli prensmusta merhaba maşallah bebişinizin kilosuuna Rabbim nazardan korusun doğumunuza daha var gibi bebek kilo olarakta iri doktorunuz normal doğum olarak ne söylüyor acaba ?☺️
prensmusta esraizmirli çok teşekkür ederiz 🧿doktorumuz hiç normal gözüyle bakmadı zaten😬 33.haftadan beri,haftasından 3hafta ileride gidiyordu çünkü,25.Aralık cuma gününe sezeryan günü verdi artık,haftaya kadar 4,500kg olur zaten😬🙄
esraizmirli prensmusta evet maşallah ☺️ Benimde bebeğim 19 haftalıkken 2 hafta önde gidiyordu şuan 21 haftalık olduk ultrason 23 gösteriyor 😂 benim tombişte en son 19. Haftada gittim 415 grdı doktor böyle giderse normal çok zor olur dedi bende bir umut siZe sorayım dedim ☺️
3melekannesi23 prensmusta benim de bakmadı sürekli çok önde şeker var dedi dedi şeker de çıkmadı suyu fazla dedi sonra benim nst de sancım çıktı bir hafta progestan dinlenme ile durdu sancılar ve gittim 1 hafta da hiç kilo bile almamıştı anlamadım o kadar önden giden bebek nasıl oldu bir hafta hiç kilo almadı benim artık bu kilo olayına güvenin kalmadı
prensmusta esraizmirli oyu maşallah sizinde tombişinize🤗🧿 evet bende normal olmasını çok isterdim ama imkansız artık,sağlıklı olsunlarda bebişlerimiz ,artık normal sezeryan önemli değil 😍
Seher112 esraizmirli benim oğluşumda 19+4 de 414 gram 24 cm di şuan 20+6 yız bizimkide önde gidiyor 😅
esraizmirli prensmusta orası öyle tabi önemli olan sağlıkla kavuşmak ama insan ister istemez sezeryandan etkileniyor belki normalden daha rahat olacak onuda bilemeyiz ama ameliyat sonuçta 🥲 Allahım sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sizin az kalmış darısı bana olsun 💐☺️