Kızlar canım çok yanıyo şimdi benle aynı haftada olanlar bebegine alişveriş yapıyorlar kıyafet lerini hazırlıyorlar bende oğlumun ölüm raporlarını düzenliyorum dayanamıyorum içim çok yanıyo kimsem yok yok burda gurbetteyim çok yanlızım daha önce 3 tane düşük yaptım erken haftalarda 1 sene denedim olmadı tam artık umudumu yitimiştim ki oğlum geldi onun olduğunu ögredim sulanmiş çiçek gibi açildim hayata döndüm ilk haftalarda hep kanamalarım oldu hep hastanelerdeydim hep yattım her gün iğne oluyorum bürsürü ilaç kullanıyorum günde 2 3 kere istifa ediyorum mide bulantı hapi bile içmedim bebegime zarar gelir diye ama 20.haftada detaylı ultrasyona girdim doktor 7 8 tane sorun söyledi sonlandırmamız gerekiyor dedi beynimden vurulmuşa döndüm tabi bi doktorla kalmadım başka başka doktorlara gittim hepsi aynı şeyi söylediler doğsada yaşamaz yaşada 6 7 ay yaşar oda amaliyatlarla yürümez konuşamaz hep sana muhtaç kalır dediler ben inanmadım kabullenemedim artık son çare amniosentes sıvı aldırdım ne dualar ettim ne yasinler topladım sonuçlarımız temiz gelsin diye neyse ön şonuçlarımız temiz geldi ama doktor halla gözle görünür sıkıntılar var dedi ben bide eşimle ugraşiyorum sen yapamazsın bakamazsın aldıralım diye ben olacaksa allahtan olsun ben evladıma kıyamam dedim ama keşke demez olaydım o an ettiğim duamı kabul oldu bilmem neyse ben artık her cuma gider oldum bi hafta iyi iyiye gidiyo mutlulukla cıkıyorum odadan bi hafta göz yaşlarıyla derken geldik 27.haftaya sancılarım başladı evime yakın olan bi hastaneye gittim kasılmaların var kendi hastane ne git nts ye bagladınlar dedi gittim hemen yatiş verdiler hap ve serom tedavisine başaladılar ciğer geliştirici vurdular yattım bi gece ertesi gün ben halla evime gidicem sanarken doktor ancılarım var diye bırak madı ve yarım saate bi muhane etti nts ye baglıyorlar hep kalp atışlarında düşüş olduğunu fark ettiler yavrumun plasente ayrılmaya başlamiş dediler ya ikinizi yada belki bebeginide kurtaracak dediler bebebgimin ciğerlerinde su topladıgı için çiğerleri yeterince gelişmemiştı ve beni sezerya aldılar alel acele herşey 10 dakkikanın içinde oldu bana evrakları bile imzalatacak zmanların olmadıgını eşin imzalar dediler ben çiktim oğlum sordum kıyafetlerini getirin üşür o dedim bana hep iyi dediler göreyim dedim şimdi degil dediler bende hep inandım inanmak istedim yanımda sadece görümcem var yarın görürsün felan dediler ben anladım ki yavrum cennet kuşu olmuş doktorlar geldi yanıma çoçugunu kayıp ettik durumu çok kötüydü dediler şükürler olsunki seni kurtardık dediler keşke bende oğlumla ölseydim yavrumu kucagıma alamadan topraga verdiler emmedi bile benim oğlum doktor normalde yaşardı ama durumu çok kötüydü dedi.. koludorda hep bebk sesleri vardı anneler bebeklerine niniler söylüyorlardı orda tek benim kollarım boştu aslaa kıskanmıyorum ama niye benim oğlum kollarımda degilde topragın altında diye çok agladım cenaze işlemleri için kimlik çikarttı eşim herşey usulice olsun diye gitdiler gömüşler bi şehittin yanındaymiş mezarliği oğluma kefen bile gitdirmişler benim yavrum çok küçüktü ama kefen giydi allah çok zormuş rabbim kimsye yaşatmasın 3 gün hiç uyuyaymadım 3 gün yağmurlar yagdı hemde öyle yağdiki oğlum üşümüştür diye çok ağladım ama hiç bişi yapamadım kime dediysem inanmadılar yagmurun yagdıgını herkez uyudugu saatlerdi çünkü tek ben uyumadım çünkü içim yanıyo hemde öyle bi yangın ki hiç geçmeyecekmiş gibi şimdi evde ölüm rapolarını ayarladım bir çok şey yazıyo down sendomlu ne bilim burrsuru şey yarın doktorun yanına gidip sonuçlar hani temiz gelmişti onu sorucam ama hiç bişiyi değiştirmeyecek biliyorum ama olsun daha oğlumun mezarlığına bile gidemedim çikişta gidicem eşimden çok istedim bana bi kere fotoğrafını göster diye yavrum o kadar güzeldiki tam cennet kuşu oğlum benim cennette görüşecez İNŞALLAH kusura bakmayın çok uzun oldu ama yanımda kimsem yok konuşacak anlatacak eşimle bir birimizin yüzüne bile bakamıyoruz oyüzden buraya yazdım hakkınınızı helal edin