Badebebek BirEn benimde ilk bebeğim. Prego miami park yatağını tercih ettim. Hem anne yanı oluyor. Hem sallanıyor. Hem bebek büyüdüğü zaman yandan fermuarlı çıkışının olduğu alt değiştirme aparatı ve dönencesi dahil olan tek yatak. İndirim döneminde 829₺ ye yakaladım
Minimalist_anne BirEn ben indirimde yoyko nun park yatağını yakaladım. 2 buçuklardan 1.300 e inmişti. Aldım ve harika bişey. Aynı zamanda anne yanı da oluyor. 3 kademe yukarı kalkıp iniyor. Çok fonksiyonlu mutlaka bakın derim.
Zeleno Bende yoyko aldım çok memnunum arkadaşımda kullanıyor onun tavsiyesi ile aldım iyi ki almışım anne yanı oluyor 70*110 ölçüleri
Denizzz88 BirEn bizde park yatak alıcaz yeğeniminki kraft marka ve çok memnunlar 2,5 yaşında hala rahat rahat yatıyor bende onların tecrübesine dayanarak kraft marka alacağım
Nobody BirEn ben de bu hafta mağazaları gezdim. Dokunmak istedim açıkçası kumaşlarına. Kraftın kumaşları daha güzeldi ve daha sağlam duruyordu. Sonrasında da Kraft ın Madrid modelinden aldım ☺️
Tugcetolga Biz 32. Haftadayız ben sabaha kadar kaç defa şekilden şekilde giriyorum bişey olmuyor doktorumda söyledim çünkü dönme sebebim bebek ben nereye yatsam o tarafa gidiyor bende o yüzden dönüyorum bi sokıntı olmadı bende şimdilik bi sıkıntı yok