ToprakVeAnnesi35 Bella sağol kuzum. Bugün olmadı hiç zaten. Salı günü gidicem tekrar artış olmuş mu diye
Esraodaci Bella canım ben hamile olduğumdan habersiz bir şekilde gittim doktora be ultrasonda 6. Haftayken duymuştum kalp atışını.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Aybukealtintas Bella çok şükür 16. Haftaya girdik 🙏👶 Hatta doktor istersen vajinal ultrason yapalım daha net duyarız dedi ama gerek duymadım bir sonraki kontrolde daha netti zaten ses 🙏😊🤲
sarya21 Bella bence hiç acele etmeyin benim dr um kesinlikle ilk haftalarda önermedi kalp atışını duymayı çünkü otizme neden olabiliyormuş biz 10.haftada falan çok kısa dinledik zaten ultrasondan tüm ölçümleri yapılıyor bu kadar evham yapmayın bence 😉
Bella sarya21 bunu ilk defa duydum? Otizm tehlikesi neden olsun ki, bilgi verdi mi bununla ilgili size?
sarya21 Bella o an sormadım ama yarın kontrol e gideceğim sorarım biraz araştırdım ultrason cihazında ses dalgaları varmış ve kalp atışı erken haftalarda dinlendiğinde bu ses dalgaları çok yüksek oluyormuş onunla alakalı olabilir
Bella Kalp atışlarını duydum.😍 Şuan 6+6yım. 1ay sonraya randevu verdi. Dedim daha çok ilgilenmeniz daha sık gelmem gerekmiyor mu? Ama sanırım normali bu🙂
Nurcaankoc Kubraygt bende 5+3gnluqum alttan baktılar gözütü suan karnimda da gözüküyor bana sakıncalı demedi doktor