Kezban_kum Ayferol0 bebegin kilosunu merak ettim benimki çok zayıf galiba😭😭😭dr iyi dedi ama oğlumda böyle değildim oğlumu 4750gram doğurdum kızım 34+5sim 2kilo😭😭😭moralim sıfır beslenmemede çok dikkat ederim aslinda
Ayferol0 Kezban_kum En son Salı gittim söylemedi bende sormayı unuttum ondan önce cuma gittim o zaman 3500 kg daha da kilo alır diye korkuyorum bence hiç moralini bozma çok kilo alması da iyi değil normal doğum için özellikle
KaanErkan-mom Elif_soy12 Yaa geçen anneannem bu konuda bir sürü hikaye anlattı😁 ama ben 2 L sütü içtim bir güzel ve o hafta oğlum 500 gr almış 😋 dur bakalm geç olcak mı 30 günümüz var
Elif_soy12 KaanErkan-mom Yaa demi lezzeti cok guzel bende yine bi kaşık yedim de bi kova yoğurt bana bakıyor ben ona 😄
Kezban_kum Ayferol0 ne bilim ben en son geçen hafta gittim dr 2kilo dedi daha zamanına çok var çocuk kilo alır dedi normal dedi ama ben panikledim 😭😭😭
Kezban_kum Ayferol0 yok sezeryan hem ters hem uzun hemde rahminde duvar vardı normal doğum imkansız dedi
A-F-B Elif_soy12 ay bende yedim eşime bu geç doğuma neden olur dememe rağmen diretti illa ye sağlıklı dedi bi kaşık zorla yedirtti😂