Elif_soy12 Kızlar 10 haftalık hamileyim manda yoğurdu yiyenleriniz varmı? Eşim haberim olmadan getirmiş o yuzden daha once de hic yemedim, saglikli olduğunu biliyorum ama geç doğuma neden olabiliyormuş bu konuda bilgisi olanlar varsa sevinirim
mervayd1n Elif_soy12 amanın uzak dur canım 🙈🙈🙈 valla doğurmazsın ayrıca pastörize ürünler tüketmen gerek tehlikeli olabilir 🤔
KaanErkan-mom Elif_soy12 Yaa geçen anneannem bu konuda bir sürü hikaye anlattı😁 ama ben 2 L sütü içtim bir güzel ve o hafta oğlum 500 gr almış 😋 dur bakalm geç olcak mı 30 günümüz var
A-F-B Elif_soy12 ay bende yedim eşime bu geç doğuma neden olur dememe rağmen diretti illa ye sağlıklı dedi bi kaşık zorla yedirtti😂
Elif_soy12 mervayd1n Doktorum da ev yapımı yoğurt tuket demisti ama hani ben de inek sütü alıp kendim yoğurt yapıyorum zaten bu da mı zararlı
Elif_soy12 Ayferol0 Evet haklısın canım ilk hamilelik olunca insan bilmediği seylere karşı tedirgin oluyor 😊
Elif_soy12 Ayferol0 Bebeğiniz erkek mi genelde erkek bebekler geç gelir inşallah sağlıkla alırsın kucağına 🤲🏻
Ayferol0 Elif_soy12 Evet tabiki benim de ilk zaten benim doktorumda ev yapımı tüket dedi hep öyle yaptım 😊
Elif_soy12 Ayferol0 Hamilelik öncesinde de zaten ben hep ev yapımı kullanıyordum alışkanlık marketten alıp kullanmam hic
Kezban_kum Ayferol0 bebegin kilosunu merak ettim benimki çok zayıf galiba😭😭😭dr iyi dedi ama oğlumda böyle değildim oğlumu 4750gram doğurdum kızım 34+5sim 2kilo😭😭😭moralim sıfır beslenmemede çok dikkat ederim aslinda