mrvears Çok şükür artık 3. Trimestere girdik 💙 Gün geçtikçe daha çok yaklaşıyoruz 🙏🏻 Peki bizi bu son 3 ayda neler bekliyor 🙈
CupCake mrvears bende yarın itibari ile giriyorum , herkes 3. Trimester için çok zor diyor bakalım inşallah en kolay şekilde geçer 😌🤗🤲🏻
halitefe mrvears herkesin aksine benim 3. Trimester de mide bulantılarım kesildi kaburga batması gibi ağrılarım sırt ağrılarım yok oldu refah dönemindeyim resmen 🤗🤗
Melekanne2606 mrvears Sırt ağrıları , kasık ağrıları , bacak ağrıları yavaştan başlıyor 😂 30+3 olduk biz ve ağrılar başladı bi varlar bi yoklar 3.trimester dönemi bambaşka 😂
alininannesiiiii mrvears bel ağrısı mide yanması uykusuz geceler şuanda bunları çok yaşıyorum 28. Haftamıza girdik🤦🏼♀️
Melek0720 30 haftadan sonra zaman hiç geçmiyor maalesef ve inanılmaz derecede krampları ağrıların mide yanmalarin vs hersey oluyor. 3 trimestr biraz zor dönem. En iyi dönem 2 trimestr bence..
Melekanne2606 gizemsahan0 Bende öyleyim artık ağırlastığımı hissediyorum uyku desen yok gibi iki gündür de adet ağrısı gibi ağrılarım oluyo arada bu dönem zor geçecek sanırım
Mom-2 mrvears bende 29 haftalığım bol mide yanmalı özellikle bel ağrılı 😣 kramplar hep bu şekilde 2. Trimester resmen bal ayı idi 😂 canları sağolsun da bunların hepsi kucağına alınca geçiyor Sağsağlim zamanında kucaklarımıza alalım inşallah 🤲🏻
Hicran_isik03 Mom-2 kramplariniz için magnezyum hapı vermedimi doktorunuz ben de 29 haftaligim magnezyum hapı kullanıyorum akşamları çok rahatlattı tavsiye ederim doktorunuza sorup kullanabilirsiniz😊
Mervetekmn mrvears ben hamıleligin ilk 3ayı çok zorlandım son trımeserde ilk 3ayım gibiydı hatta daha zor ağırlaştım falan iyice yemek ıs güç yapamıyorum 37+0 oldum sabah uyanamıyorum erken kalksamda gece uyuyamıyorum falan tuhaf 😂
mrvears Mervetekmn olsun canım gün geçtikçe doğum yaklaşıyor kucağımıza aldığımızda hepsi geçecek Allah’ın izniyle 🙏🏻
Kubrakarakas mrvears 37+1 haftalığım bende 3.trimester benim çok zor geçiyor nefes daralması sürekli idrara çıkma bel kasık ağrıları çok oluyor ara ara gelen sancılarım da var hayırlısıyla atlatırım inşAllah 🥰❤️
mrvears Kubrakarakas maşallah sizin doğum zamanınız yaklaşmış sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻 Ara ara benim de bel ağrılarım oluyor