Gzmdgn Merhaba anneler 12 +1 günlük hamileyim Gebze’de önerebileceğiniz iyi bi doktor var mı özel hastane de olursa sevinirim 😌
tgb006 Gzmdgn ben medar da taner çelikel e gittim en son. Çok ilgilendi aklına ne takılırsa sor dedi. Muayenede bebeği tamamen inceliyor üstün körü muayene etmiyor. Memnun kaldım
Balonnnnn Gzmdgn ben Gebze yüzyıl hastanesinde Seher hanıma gidiyorum hastanenin sahibi önermişti. Kendi eşi de ona gitmiş çok ayrıntılı bilgi veren ayrıntılı kontrol eden Güler yüzlü bi dr ikinciye gidicem bakalım herkeste memnun
hulyaclb Gzmdgn İstanbul’dan sırf Gebze’ye Amanullah bey için gidiyorum. İlk gebeliğimde de düşük ve risk vardı. Çok şükür güzel ilgilendi ve kızım 3,5 yaşında. Şu an ikinci hamileliğim yine riskliyim ona gidiyorum. Tek adres çok iyi ilgileniyor. Başkasını tercih bile etmedim.
Eylemanil62 Gzmdgn Burhan beyle ortak özel klinikleri var,hangi hastane ile çalışıyorlar bilmiyorum. Yerleri medical park hastanesine çok yakın . İlk muayenelerimi Amanullah bey yaptı , Türkiye’de yaşasaydım onunla doğum yapmak isterdim. Çok iyi bir insan .
Gzmdgn umudum321 doktor iyi ama hastane devlet hastanesi gibi çok pis bu yüzden gütmek istemiyorum oraya 😞
Gezen24anne umudum321 cihangire evlenmeden önce bile yıllık kontrollere giderdim ve cok memnundum ilk gebeligimde ona gittim. Sonra bebeğimin cinsiyetini öğrenmek için gittiğimizde eşimle telfondan video cekiyordu cinsiyetini söylicek anı kalsın diye herşey çok güzel bebeğin kilosu boyu gayet yerinde ama bir hafta önce kalbi durmus dedi şak diye. Biz şoka girdik ve o tranvadan sonra psikolojik tedavi gördüm
Gzmdgn Eylemanil62 evet amanullah beyi duymuştum ama bir türlü kliniğini bulamıyorum bu yüzden gidemiyorum 😞
Balonnnnn Gzmdgn amanullah bey teyzemin bi sorunu vardı pat diye buldu ameliyat etti tedavi etti iyi dr ben gitmedim hiç ama annemler falan hep ona gider. Medikal parktaydı en son
Eylemanil62 Medical park’a yakın iş bankası var onun üst katında , meslek lisesinin karşısında . Aslında çok kolay siz gebzenin neresinde yaşıyorsunuz? 🌸
Lore Medar da Mine Atlı da iyi ama cok hastası var yoğun oluyor randevu saatinde gidip 30-40 dakika daha bekliyorsunuz virüsün yoğun olduğu zamanda o yüzden Amanullah gidiyorum bende çok temiz ve boş oluyor.
[silindi] Lore mine hanıma öğleden sonra 3 gibi falan gidince hatta daha geç beklemeden girebilirsiniz. Ya sabah ilk randevu ya da o saatler iyi oluyor. Kendisini ben de çok seviyorum çok tatlı.
Kubrasrlozd Yasminela ben ikili testimi yüzyılda yaptırdım. 350 tl idi. Başka hastanelerde nasıl bilmiyorum
Yasminela Ben ilk hamileliğim de Amanullah çağataya gittim problemli bir hamilelik geçirdiğim için kabul etmedi yarı yolda bıraktı beni o yüzden adını bile duymak istemiyorum ilgilenmesi güzeldi lakin çevremde bikaç kişiye daha böyle yapınca bende kötü düşünceler uyandırdı riskli bir hamileliğiniz varsa Amanullah bey doğru adres değil
Gezen24anne Yasminela daha önce medikal parkta calısırken tedavıye gitmiştim bebek için 3 düşükten sonra ne devlet ne baska doktor anladı meger kan pırtılasmam varmıs 5 aya kadar yasıyordu bebeklerim. Amamullah bey bu sorunu basit bir tesle anladı bende riskli gebeyim ama güzel ilgileniyor benimle sizin dediginiz gibi problem yasıyan çok kişide olmus neden bilmiyorum 🤔