Selma_123 Bende 31 hafta 3 günlüğüm yalnız değilmişim 29 30 haftalarda çok hareketliıydi baya baya hissediyordum tekmeleri de güçlüydü ama bu hafta biraz yavaşladı 3 4 gündür hafif hissediyorum bi kaç gün daha beklicem eğer aynı olursa doktorumu arıcam
busbusbus10 Ght inşallah ya aynı durumdayız valla bir hafta önce durdurmuyordu şimdi dört gözle hareket etmesini bekliyorum😥
hulya_1919 busbusbus10 bende valla uyuyamazdım yoksa yaramazlar bizi korkutuyolar yerlerimi daraldı ondanmı acaba
BeyzaNur28 busbusbus10 Artık yerleri iyice daralmaya başladı gönlünü rahat tut stres yaparsan o bile etkiliyor hareketleri Allah’ın izniyle hicbir sıkıntı olmaz inşallah 🤰🏻🤰🏻 kontrole gidince doktora söyle o net birşey söyler sana zaten bu arada bende 36+5 dua edin 🥰😊❤
busbusbus10 BeyzaNur28 ay etmezmiyşm ederim tabi sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah canım benim ❤️
Serene001 Kızlar daha karnımızdakiler minicik bir beybi uykuya da ihtiyaçları var tabi hiç hareket etmiyorsa doktorunuza danışın kimi beybi aktiftir çok hareket eder kimisi uslu beybidir 😊 evham etmeyin Allahımıza emanet yavrularımız 🤲🏻