RH38 14 haftalik hamileyim doktor kiza benziyor bir cknti var ama kizdaki gibi sanki dedi 16 haftada kesinlesir dedi sizce yanilmis olabilirmi?
Kbrarz RH38 https://imgyukle.com/i/YbFQC8 Canim bende 13+4 te gittim kontrole erkek gibi dedi tam emin degilim kordondo olabilir dedi bakalim 31 aralikta kontrolumuz var bekliyoruz merakla 😊
mom6565 RH38 bence erkek çünkü baya vücudu oluşmuş kesede yuvarlak değil cikinti dik ama yinede rabbim gonlundekini nasip eylesin canim
Elifyusuf41 Arkadaşlar merhaba doktorumuz bugün bize %70 erkek dedi 12 haftalığız sizce değişme ihtimali varmıdır
SILA--123 Elifyusuf41 var canım benim arkadasima 8. ayina kadar kiz dediler herseyini odasini pembe yapti cocuk son ayda erkek cikyi 😂
SILA--123 Elifyusuf41 aynen öyle valla bende doblere girene kadar birsey almadım tam kesin olsun diye 😂
Elifyusuf41 SILA--123 benim kide bir hafta önden gidiyor acaba erkek diyemi bakalım bizimde bir ay sonra net belli olur 😃
SILA--123 RH38 erkek canım 16 da ogrendim ama tam net olsun diye doblere girene kadar bisey almamistim