aaff2297 Kizlar Dogumuma az kaldi ama karnimnnan dolayi vajinami gore bilmedigim icin temizlik isi yapamiyorum bakmadan sadece yapiyorum ama onunlada tam temizlenmiyor .Boyle durumda cok kizlarimiz var biliyorum bilenler lutfen yardimci olurmu utaniyorum doguma boyle gitmeye zar zor temizliyorum🥺
Cemrreedemirci aaff2297 çift maske takıp bi kuaföre git 5 dk ee tertemiz yapsın canım. O göbekle görmen imkansız.
aybkkra aaff2297 bende korka korka kuaföre gidecem mecbur temizleyeyim derken zararda verebiliriz çünkü görünmüyo 🤦♀️ Kuaföre diyecem en erken saate alsın kalabalık olmadan halledip çıkayım
Asyakuzusu aaff2297 Canım pandemi döneminde gitmemek dahamı iyi sanki. Bi yakının yardım etse. Yada ayna koyup bakarak yapsan altına
Duygu3437 aaff2297 bence kuaför tehlikeli asla tavsiye etmem ayna karşısında yapabilirsin yapamıyorsan kardeşin hatta annen bile yapabilir kuaföre gidiceğime anneme utansam da aldırmayı tercih ederim
MKycgl Pandemi dönemi kuaföre nasıl cesaret edipte gitmeyi düşünüyorsunuz? Yine böyle bi konu açmışlardı annelerin çoğu kuaföre gittiğini önerdiğini söylüyodu. Bu mesajları okuyunca ben mi çok korkuyorum panik yapıyorum diye kendi kendime soruyorum. Ben 37. Haftaya giricem 4 gün önce evde ağda bandıyla zor zor yaptım ama herkes aynı değil . Ama kuaföre gitmektense jilet daha mantıklı geliyor🙈
sntn MKycgl jiletle de hemen geri çıkıyor birde hastaneye kontrole gittiğimizde ultrason için vs yatıyoruz ediyoruz kuaförlerde de değiştiriyorlar üzerindeki örtüyü vs tanıdığınız bir yere gitmek en mantıklısı ben normalde kendim yapıyorum ama yavaş yavaş zorlanmaya başladım
ExpatMom MKycgl Ay ayni seyi düşünüyorum, orada azicik kil kalmasi sagliktan onemli degil. Kim bilir neler neler goruyorlardir onlar, iki tane kildan utanacak ne var.
Dolunayyy aaff2297 kimseyi yargılamak istemem ama kuaföre git ağda yaptır diyenlerin fikirlerine katılmıyorum. Ya bi kere pandemi süreci onu da geçtim haram olan bisey. Kadın kadının göğsünü görmesi bile günahken oranın temizliği için gitmeni önermem. Tek helal olan kisi esin yapabildiği kadar o yapsın. Ayrıca sağlıkci gözünde kıl olması normal karsilanan bisey yine de ayıp oluyo rahat edemiyoz diye temizleyip gidiyoruz ama eşiniz yardim etsin olduğu kadar kalanına da takilmayin sağlıkla evladınıza kavusun da o durumda utanılacak bisey yok 😘
Zeze2454 Dolunayyy kadınların bir biri göğsünü görmesi haram yada günah değil onu düzelteyim ama diğer konuda haklısınız ^^
Ohaezgi Dolunayyy çok saçma düşünceler bunlar ciddiyim bu kafayı değiştirin bence, pandemi sürecine okeyim fakat kadın kadına haram değil herkes okuyo biliyo😒ayrıca sağlıkçıların gözünde kıl olması evet ayıp değil ama okuyosun biliyosun haramı helali ya temiZlik imandan gelir sadece doğumda değil her zaman temiz olman lazım.
elifd21 Dolunayyy göğüs konusunda göstermemek edeptendir ama görse de haram değil. Ama avret yerini kadın kadına da olsa görmesi haram. Lütfen araştıralım öyle yazalım.
Miskokulum35 aaff2297 ben 2 maske takıp randevu alıp kuaföre gidiyorum. Kadın temiz eldiven temiz çubuk ve temiz örtü takıp yapıyor işimi 10 dk da bitiyor. Girer girmez dezenfekte ediyorum elimde kolonya ile gidiyorum. Mecbur yani. Ben önceden jilet kullanıyordum çok pişmanım 2 güne kalmadan çıkıyor rahat ediyorum böylelikle.
Elifyali Miskokulum35 ya bnde burda okumustum birnin yirtilma olms vajinasn da simda dha hasas oldugu icin bnde korkyrm acikcasi biraz… Kanarsa faaln die sizin basinoza ole bisi geldi mi kanama falan
Ceylanaydemir aaff2297 Valla en temizi kuaföre gitmek başka çare yok yani doğuma az varsa bi kere git zaten 3 hafta kafadan rahatsınnn ben şimdi 35+3 haftamdayım 8 9 gün sonra gidicem kuaföre en azından onu düşünmek zorunda kalmam
Melek0720 Hamileyken kuaföre gidilmesini tavsiye etmiyorum. Benim arkadaş hamileyken kuaföre gitti orda çalışanlar yüzünden vajinasinda yirtiklik meydana geldigi için 10 dikiş atıldı. Benden tavsiye kendiniz yapın. Oturun ayna karşısına oraya bakarak yapın.
Esratt aaff2297 ben 2 gün önce kuaförüme gittim gayet sakindi normalde çok kalabalık bir kuafördür. Zaten randevu alıp gittim hes kodsuz içeri almadılar.
Mom092 aaff2297 ben her ay ağdaya gidiyorum valla gormemin imkani yok hayatta alamam eşime de diyemem 🙈 cift maske tak eldiven flan guzelce kuşan agda yaptir 😬
Sevo03 aaff2297 merhabaa 🐣🐣 Ben de ağdaya gidiyorum 23+4 haftalık hamileyim kendin ağda bezi ağda alıp gidebilirsin rica edersin ona göre yaparlaar ❤️
Fatmanur17 aaff2297 canım eşinden yardım istesen etmezmi bende 40+1 im eşimden Allah razı olsun hep yardim etti kendisi. Pandemi olmasa kuaföre git derdim ama ne olur ne olmaz riske atmamak lazım eşine danış.
Armin-Guney Agdaya gidiyorum . Maskemi takip 5 dkda bitiyor çıkıyorum. Evde karnimi sıkıştıra sıkıştira ,orami burami morarta morarta yapamam hic valla . 36. Haftamdayim yarim saat önce agdada ciktim. Duruma göre belki bi kere daha giderim dogum oncesi