Nurna_ Merhaba bende 6+2 deyim ve aşırı derece mide bulantısı var aniden başlıyor midem kazınıyor gibi ama hiçte açlık hissim yok sadece meyve canım istiyor yemek olarak iştahım kapalı sıfır yani benim gibi olanlae✋🏻
Ozlemtpl Nurna_ merhaba sanirim bende 8 haftaligim ama daha 4 5 gün oldu öğreneli aşırı derecede mide bulantısı ve kusma var yarına randevum var bakalım ne dicek Dr
Nurna_ Ozlemtpl İnşallah benim kusma boyutuna gelmez🙈sizinde Allah yardımcınız olsun benim ilk gebelik pek bilgim yok size önerebilecegim..saglıkla kucağımıza alırız inşallah
Ozlemtpl Ozlemtpl çok şükür bebeğimin kalp atışlarını duydum 7+5 günlükmüş fakat mide bulantım için hiçbir şey demedi
Aybeniz Mzyyn27 6+2 bugn basladı hepsi bende diyordum neden olmadı hala al sana 😞iki gebeliğimde kusmam bulamtm coktu prilam içiyorm o iyi gelıyor
Kadze Aybeniz aynıyız bnmde bugün kontrolüm vardı geç dollenmeydi 6+2ymis bugün başladı bndede..sabahtan başladı akşamüstü uyudum uyandım gene aynı ilk hamileligimde hiç böle bulantım olmamıştı🤦
AsenaEmre Ebru-001 malesef aşırı mide bulantım var dememe rağmen ona bile ilaç vermedi sadece folikasit
Aybeniz AsenaEmre olur mu bütn dr lar prilam veriyor sadece b vitaamni eksikliği için de unuzdan isteyin yada eczaneden alın ben o sekilde rahtlıyordm
Ozlemtpl Nurna_ amin inşallah benim 4. Gebeliğim olucak bu ilkinde sabahları biraz bulantı oluyodu ama rahattım ikincide 9 ay sulu yemek adına hiçbir şey yiyemedim yediğimi küstüm üçüncüde de 5 ayıma kadar kötüydü sonra rahatladı ama bakalım bunda ne zamana kadar surucek. En kötü tarafı su dahi icememem
Mzyyn27 Ebru746 tabiki öncelikle sağlıklı olsun ama kızım olsun çok isterim🥰 inşallah hayırlısı olsun ♥️
September_ Geç döllenmeden dolayı sata göre 9 haftalık olması olması gereken bebeğim 6+5 şu an🌸 kalp atışlarını duyduk şükür çok kuvvetli gelmedi ama küçük olduğu için dedi doktor☺️ Önlem amaçlı progestan prilam vitamin ne varsa verdi 😄
Minikkedi September_ benimle aynı durumda olan birileri gördüğüme sevindim benimde bebeğim 6+6 haftalık olmasına rağmen 5 haftalık gözüküyor inşallah kalp atışını bizde duyabiliriz çok endişeliyim
September_ Minikkedi yok yok hiç endişe etmeyin sizin gene bir hafta geride benim 3 hafta adetim 45 günde bir olduğu için. Haftaya en geç iki hafta sonra duyarsınız inşallah. Haftaya kese falan iyice büyür belirginleşir ama😍