Mlkkskn Gizemmmmmmkync bilmiyorum bu program da 6+4 yazıyor doktorum birşey söylemedi son adet tarihim 1 kasım yarın söyler sanıyorum bakalım :)
psychologist Gizemmmmmmkync keseyi gördü 5 haftalikti. Haftaya bebegi görmeye gideceğim inşallah 7 haftalik falan olacak hiç bisey yapmıyor bu doktor 🤷🏼♀️
Gizemmmmmmkync psychologist bende yarın gideceğim 6 haftalık oluyor bakalım görecek mi bebeği benim doktor da öyle bişey konuşmuyor sevmedim
Edahmm Birtane2307 benimde reglime göre gitmiyor yarın 7 haftalık olcak ama reglime göre 9 olmam lazım üstüne regli oldugum için karıştı biraz bakalım 25 inde randevum var neler olcak ☺️
Kubra5050 6 haftalikken keseyi ve kalp atışını duydum şükürler olsun.Folik asit ve guatr yüksek çıktığı için hap verdi doktorum
Mlkkskn Kubra5050 ben hiç anlayamadım 0.4 dü benim değerim korona var diye hiç takip etmedim hamilelikle birlikte tsh ıma baktılar çok yükselmiş endokrin e gidicem yarın bakalım ne dicek
1anne-2bebek Kadze son adet tarihim 8 kasım. 25 inde randevu aldım. Bebegın ne zaman oldugunu bıldıgım ıcın bnımde son adet tahine göre geri olabılır 😂 25inde 6+5olucam son adet tarihinr göre gore ama bakalım 🥰
Kadze 1anne-2bebek bnmde şuan sat göre 8+1 21 Ekim bnm son adet ama geç döllenme dedi bakalım yarın ne olcak ne gorucem merak ediyorum bende
1anne-2bebek Ebru-001 sabahlarımbnımde hafif oluyor su ıcemıyorum bi süre. Ama ış yapmam lazım 3 yasında bı oglum var ilk gebelık gibi rahat olamıyoruz malesef ☺️ kıymetını bılın ama hepsi ayrı güzel anı😍
1anne-2bebek Seydaagndz ne zaman gıttın 5 haftalık dedi bugun mu acaba.? Adet tarihlerım 8 benımde 25 ıne randevu aldım. Gec dollenme değilse kalp atıaını da duyarım dıue hayırlısıyla☺️