Kv- Kızlar lütfen bana dua edin verdiğim test 1000 üzerinde olursa haftayada keseyi görmeye gidecem eğer olmazsa dış gebelik sayılacakmış lütfen dua edin🙏🙏
irmsm Kv- 1000 olana kadar kese oluyor normalde kese var bebek mi gözükmedi daha hafta olarak kaçıncı hafta
BegumIscanTunc Kv- nasıl dış gebelik sayilacakmis ultrosanda muayene ederken dış gebeliğe ait bulgular varmı? Birde ilk beta kaç ki 1000 ve uzeri olması gerekiyor olmasa dış gebelik sayilacak çözemedim kuzum
Nurunannesiii12 Kv- dua okuyum tamam da falan kızı ayşe gibi isim verebilir misin. Büyük bi dua okucam sana kuzum. Allah yardımcın olsun.koekma dua et hayırlı saglik li bi bebeğin olur inşallah allahtan hayırlı olan i iste
Nurunannesiii12 Kv- ayrıca başka bi doktora da görünmeyi ihmal.etme lütfen. Doktor önceden geçirdiğin durumdan dolayı bu şekilde erken konuşmuş olabilir.uzuntuye kapılma.
Kv- irmsm canım ben 2 günde bir kan veriyorum ilk değerim 340 dı ikincisi 580 bu üç olacak Buda 1000 üzeri olursa tam haftasında belli olacak uygulamaya göre 5 haftalık benim ilk gebeliğimde benim kalbi durmustu 6 haftada ondan sonra tüm testleri yaptık hepsi iyi çık tedbir amaçlı şimdi clexan ve progestan kullanıyorum
Yasmer123 irmsm 1000 olduğunda kese gözükmez 2500 de vajinal ultrasonda 5000 üzerinde karından ultrasonda gözükür kese
irmsm Kv- benim de geriden geldi 1 hafta şimdide ileride mesela o değişiyor folik asit kullanıyor musun ? bol bol su iç ve vitaminli şeyler ye
Zeynep_adem58 Kv- canim tam 48 saat gectimi cunku zaten 608 felan olnasi lazim 48 saat sonra senin 580 cikmis cok bbi fark yok 48 degil de 40 45 saat sonra bile yapildiysa test fark ediyor bnce iki kat artmis
BegumIscanTunc Kv- cenim ben dış gebelik yaşadım o yüzden benim betam düzensiz arttı beta 1500 Ken kese görünmedi 2 gün sonra betam 2507 olmuştu kese kesin görünmesi gerekirken görünmedi ve o zaman dış gebelik belirtilerine rastlandı ultrosanda ve ektopik gebelik diyerek dosya açıp yatış yapıldı 2 doz metotreksat iğne ile düşürdüler bu sürede kurtajda oldum patolojiye yolladılar temiz çıkmıştı inşallah bu betan güzel artar ve keseyi görürsün canım birde başka bir doktora da git tek doktorda kalma bu durumda
Hnfmhmt Kv- gayet güzel bir değer, yüzde 60 oranında artış yeterli zaten, benim ilk gebeliğimde 530 ikinci 48 saat sonraki değerimde 860 çıkmıştı. Daha sonra bir hafta bekledik keseyi görmüştüm. Kötüye yormayın.
Esraa11 Nurunannesiii12 bana da dua edermisinz eşim bagımlıkıkla ilgili tedavi oluyor hamileyim bana kötü davranıyor gidecek yerim Yok 😢
irmsm Yasmer123 1440 da gözükmüştü benim galiba tam hatırlamıyorum canım folisasit içmelisin ve çok su
Kv- Nurunannesiii12 dediğinde haklı olabilirsin hiç aklıma gelmedi sonuç iti çıkar inşllh da başka Dr gitmem
Yasmer123 irmsm 1440 çok düşük bi değer ama demekki görüldü benim doktorum bu şekilde bilgilendirdi çünkü ben öğrendiğimde 1100 falandı bana vajinal istersen 2 gün sonra bakalım ama ultroson dersende 1 hafta bekleyelim demisti
Kv- BegumIscanTunc amin cnm bende hemşireyim Dr çok güveniyorum ama sonuç istediğim gibi çıkmaz sa gidecem
Nurunannesiii12 Esraa11 kuzum.ederim tabi de senin yerin şuan devlet kadın sığınma evi. Allah da yardımcın olsun gerçekten hiç bi kadın hak etmiyor ama.kader işte.insallah bi yol çıkar sana da kaderin değişir.
Esraa11 Kv- 2000 üzerinde Altan göründü benim bana da 2000 olunca aynı şeyi demeye getirdiler bekleyin stres olmayın Altan muane olun