19231923 Oznuryunus yarın 37 oluyorum bende 😂 heyecan korku bir arada bekliyorum😱 sürekli ay acaba sancım mı gelcek bişi mi olcak diye uyku girmiyor gözüme 😒
Oznuryunus 19231923 bende öyle korkuyorum birde doğumdan nasıl olacak inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız 🌸🙏
Oznuryunus egeanul benimde sağ tarafımda toplanıyor ve kramp gibi giriyor bende bugün 37 oldum bakalım ne zmana gelecekelr ☺️
19231923 Oznuryunus doğum kabusum oldu rüyam da doğuruyorum sürekli şurda ne kaldı ki en fazla 😱 acı eşiğim baya düşük nasıl dayancam bilmiyorum ☹️ Allah herkese yardım etsin
sdkince Oznuryunus ayy ben baya heyecanlıyım 37+1 oldum zaman çok hızlı geçiyor bebeğime kavuşmayı düşündükçe ağrılarım bile umrumda olmuyor😘
Oznuryunus sdkince bende çok heyecanlıyım ağrılarım yok ama kasılmalarim oluyor ama ben endise ediyorum doğumla ilgili 🤭
sdkince Oznuryunus o bende de var birde tam tarih 6 ocak benim yasaklar falan da oluyor o da beni düşündürüyor.
Oznuryunus 19231923 amin canım benim içime korku gelince herkes doğuruyor ben niye yapamayim diye düşünüyorum sende öyle düşün canım 🌸
Oznuryunus sdkince benim de tam tarih 7 Ocak diyor ama bilmiyorum yasaklarla bir alakamız yokki sancimiz gelince ceza mı yazacaklar ☺️