incikinannesi Duyguff vallahi canım ben hiççç bişey almıcaktım eşimin ısrarıyla aldık da mühim değil yine giydiririm bi kaç parça zaten 🤭 sağlıklı olsun yeter
incikinannesi MervErdo bugün 20-23 hafta arası detaylı ultrason çektirecek yer arıyorum bakalım kalbinde parlaklık var ama ciddi bişey değil geçiyor zamanla dedi bakalım
_Mother_ incikinannesi bana da 12 haftalık iken erkek dedi 16 da kız olduğunu söyledi 🌹 sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 🤗
26Merve incikinannesi Nasıl umut oldun bana kuzum inan 😂Tabi ilk sağlığını istiyorum ama gönlümde kız yatıyor 11+3 te %80 erkek dediler 1 oğlum var hep kız hissetti bende öyle hayırlısı
incikinannesi MervErdo yok canım daha 17+5 iz detaylı ultrasona 20. Haftada gidicem perinatolog arıyorum onun içinde post açtım ama cinsiyet meselesi kadar cevap gelmedi😂
incikinannesi Zehraaa98 bana pipi göstermedi kendi bariz belli açtı bacağını erkek dedi 13 haftalıkken bugün de kız dedi
_Mother_ Zehraaa98 yok canım görmedim kız dediğinde de birşey göstermedi ama kesin kız dedi 😂 12 haftalık iken de zaten yanılma olabiliyor