mom6565 alenrenas1 hadi sizinkide baya inatçı cıkmış hayirlsiyla kucağınıza almayida nasip eylesin rabbim hepimizin gonlundekini nasip eylesin ınslaalh canım
mom6565 alenrenas1 babasinin sizden çok çekeceği var o zman hayırlı olsun da inatçı olsada sıkıntı degil😊
Mom092 MiasMom Bana doktorum 15 haftalikken yapisini kiza benzettim demişti bikac hafta sonra kontrole gittigimde kesinleşti kız dedi 36 haftaligiz hala sorarim 😂😂 degisen cok olunca guvenemiyor insan sanirim dogumda bile sorucam 😬😂
Miskokulum35 MiasMom 12 haftalıkken gitmiştik poposuna baktı yuvarlak kıza benziyor dedi bizimde 4 gün kaldı bakalım inşallah netleşir 😍
Gigy MiasMom nazlı çıktı desene 🙈12 de kız dedi bize 16 da netleşti ,detaylı ultrasonda bence gösterir tamamen yine de kesin kız diye düşünmeyin ,beklemek heyecanlı ama emin olmakta lazım ☺️
MiasMom Gigy zaten doktorumuz da kesin diyemem ama kalça yapısı kıza benziyor dedi bakalım sağlıklı olsun da yeter ☺️
Miskokulum35 MiasMom ☺️🥰ya görsen ultrasonla bakıyoruz ya benim ağzım kulaklarımda çok güzel bişey Allahım sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah 💜 olmayanlarada versin Allahım
MiasMom Miskokulum35 âmin canım âmin evet ya gerçekten onlar bizim mucizemiz , sabırsızlıkla bekliyoruz onu 🥰♥️
haziranin25i MiasMom İnternette okuduğum kadarıyla cinsiyet tahminleri 16 haftadan sonra yapılıyor fakat doktoruma 13+3 de gittiğimizde doktorum %100 luk emin olmasiyla beraber cinsiyet partisinde kız olduğunu öğrendik ultrasonda hep sırtı bizi dönük olmasına rağmen doktorumuz görmüş ve arkadaşıma söylemişti 💜💜 şuan kızımla 33+4 olduk 🤰🏻💜
Dilaraa06 MiasMom 19+4 hala öğrenemedim göstermiyo yavrum kendini bi kıza benziyo bi erkeğe diyolar detayliyi bekliyorum ondan da görünmezse artık surprizz olcak 🤣😊
haziranin25i MiasMom Amin inşallah darısı size olsun bu haftalara gelmek ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza almak 🤲🏼