Dilanur9233 Kizlar kaç haftalık hamissiniz ve doktorunuz Ocagin kaçı doğum dedi. Sezeryan mi normal mi verdiği gün :) neler yapıyorsunuz nasıl geçiyor hamilelik 🥰🥰🥰
aybkkra Dilanur9233 bende Ocak mı aralık mı olacak diye merakla bekliyorum 37+3 belli değil ne olacağı akışına bıraktım 😄
Merveacar97 Dilanur9233 2 ocak gorunuyor 1 hafta ileri ama ilk oglum gıbı dogarsa 3800 olur dedi bende acaba bıdhaakı hafta suni sancı alıp normal mı dogursam 40 hafta bekleyip buyuk ihtimal sezaryen mı olsam bilmiyorum 37+5 im
Aryaliya Haftam 😂 hayırlısı Aralık sonu mu Ocak başı mı 40. Haftaya kadar bekler mi hiçbir fikrim yok 😂😂
Jdiebsh Dilanur9233 33+3deyiz bebegim daha donmemiş onun için ikide bi hastaneye gidiyorum daha dogum şeklı bellı degıl o yuzden bol mıde yanmalarıyla gecıyo ve tabı agrılar 😐
Dilanur9233 Jdiebsh canım.benimkide donmemisti yabancıların uyguladığı bı sistem var aslında yapmayacaktım ama bı gece hastanede yattım hemşire de aynı şeyi yap.dondurmek istiyorsan diyince yaptım döndü bebek 😂😂😂