Rehile Safiyecicek hatta 29 aralık gec diyr ben merzifonda girdim Detaylıya 21 24 arası yapılmalı amasyada ta 30 haftama verdiler
Rehile Safiyecicek yapılıyo ama ben bişey anlamadm netde 40 dakka sürüyo dediler bunnar hemen baktı Kağıt verdi yolları resim bile vermedo🤐
Safiyecicek Rehile Ben 22 haftalık oldum ama eşim askeri personel olduğu için bi samsunda bi burdayım özel hastane ücretleri çok uçuk devlet hastanesinde de randevu bulamadım daha
Rehile Safiyecicek evet malesef öyle çok pahalı 😔 Özeller Fiyatları abartmışlar Ben amasyada Doğumu düşünüyom doktorumdanda memnunum Normalde nerde yaşıyosunuz
Safiyecicek Rehile Merzifondayim 6 aydır memleketim samsun canım normalde özele gidiyorum ama detaylı ultrason 500 lira dediler bana pahalı geldi hani devlette yaptırım o parayla da ihtiyaçlarını alırım dedim bebeğin ama bilemiyorum
Rehile Safiyecicek evet canm pahalı 500 ama işte devletde sanki Öylesine bakıyoo Gibi geldi İyice araştır zamanını gecirme 21 de yaptırmıştm ben Detaylıyı merzifona git randevu al olmadı Dene bak Bende Gümüşhacıköydeyim😊
Safiyecicek Rehile Duydum orayı ama hiç gezemedim merzifonu canım hem hamilelik hem bu virüs yüzünden hiç komsum bile yok o yüzden fazla alışamadım 😑
Rehile Safiyecicek Evet Canm küçük Yerler Zaten Ama Güzel Yer 🤭 Bende Gelin geldim Buraya İNŞALLAH Bİ GÜN GEZERSİNİZ ❤