Kızlarr çok şükür doğurdum bende 🤲🏻 Her anne gibi doğuramayacağımı sanarak bende anne oldum 🥰🥰 herşeyi ayrıntılı yazacağım merak edenler için 🌸 geçen hafta 38+4 ken kontrole gelmiştim ve çatı muayenesinde 2cm açıklığım çıktı,akşamında da kahverengi sümüksü yapıda nişan geldi 2 3 gün ara ara. Bu arada bende gebelik şekeri vardı çok dikkat ettim son haftalarda kızlar bol yürüyüş squat ev işi sürekli kendime iş çıkardım evde 😍 ve en önemlisi hurma 🤲🏻 Bugün annemle telefonda konuşurken çok az çamaşırımın ıslandığını söyledim yalnız ben suyun gelmesini bayağı 1bardak gelir diye düşünüyordum. Annemde hemen doktorumu aramamı söyledi bende hala sancı olmadığı için gayet rahatım aradım doktorumu hemen gel dedi ve geldiğimde hemen nst çekildi ardından açıklığıma baktılar 3 cm olmuştu doktorumu aradılar saat 18:30civarı yatışımı yaptılar hemen ve işte burda ben herşeye dayanabilirim derken sancılarım azar azar başladı ilk başlarda yatıyordum burda ki kızlar sürekli yürüyüş,squat ve doğru nefesi önermişlerdi gerçektende yatınca çok fena hissediliyordu derken ayakta durcak halim kalmamasına rağmen ayakta çekmeye başladım sancılar geldikçe squat pozisyonundaydım sürekli ebe sürekli açıklığıma bakıyordu 3, 4,5,6,7 derken doktorumu çağırdılar saat 12 gibiydi sanırım doktorum sancım varken tekrar açılmama baktı ben artık yalvarıyordum doğuma götürün beni diye ,maalesef çok bağırmışımki boğazlarım mahvoldu ıkınma hissi gelince kendimden geçiyordum resmen derken 3ıkınmada çok şükür meleğimizi kucağıma verdiler bu arada son dakikada doktor eşimi doğuma aldı ben şok tabi çünkü öyle birşey planlamamıştık😍 iyi ki girmiş elimi hiç bırakmadı 😍 kızlar çok şey yazmak istiyorum ama bebişim uyandı şimdi sorularınız varsa yazın merak ettiklerinizi müsait olunca cevaplarım 🥰🥰🥰