Mrvcrn O zaman iki isim koymakta fayda var sen öyle seslen diye değil beğenmediğin Bi isimse çocuğun ilerde seçip kullanabilme şansı olur en azından 😌
Dilara1503 Mrvcrn nasipse benmde oğlum olacak Eymen koymayı çok istiyordum eşim soğuttu beni çocukla Hey men diye dalga geçerler dedi 😀 halbuki anlamı çok güzel 😍 nasipse kıvanç olacak adı ama çınar da çok güzel 😊
Mappazule53 Lady-pnkk benim de eşim isim kısmını bana bıraktı. Birlikte seçelim ama senin beğendiklerinden birlikte seçelim dedi😅 erkek olursa ben Kayınpederimin isminin yanına bir isim eklemek istiyorum daha eşime söylemedim sürpriz olması için. Ahmet kayınpederimin ismi. Ahmet Musab düşünüyorum.
Mappazule53 Lady-pnkk eşinizle aranızı bu sebepten bozmayın sonuçta hamilesiniz siz üzülürseniz bebeğiniz de hisseder. Umarım istediğiniz şekilde isim verirsiniz 🤲🏻
Mrvcrn Teacherr bende bikaç kişiden öyle duydum sakıncalı diyolar internetten okuyunca güzel anlamlı ama sakıncası olduğunu söyleyenler var
Karcan Lady-pnkk seninle aynı derdin içindeyim babası vefat etti koyacakmis benimde babam vefat etti ben koyuyormuyum kendin babanın adıyla seslen hatta sulalen seslensin ama kimlige yazdiramassin dedim 10 yasinda oglum var göktuğ istiyo onu koyucam gidip ismiyle bi kac sus falan yaptiriyim mecbur kalsin😃
Papatya2 Ben de 4,5 aylık haldeyim büyük oğlumun adı yiğit ali bu ikincisi de erkek ama hala isim bulamadım😥🤔