Melek_2121 Rumeysa245 benim oğlumun ismi de Muhammed Yusuf ♥️ ikincisini de bünyamin koymayı düşünüyoruz
svmm Bende Kayra yı çok istiyodum ama şuan için Kuzey Aras diye düşünüyoruz tabii değişmezse 😊 Çınar adı güzel ben Eymen i de beğeniyorum ama eşim istemedi
Margaret Mommy2b hadi ya çınar da mı Ahmet Mehmet gibi oldu . Napsak ki corc mu koysak 😂 O da Amerikalilarin yaygın ismi dimi ah 🤦
Lady-pnkk Benime esimde babasinin adini koymak icin tutturdu ikna edemiyorum hergun kavga ediyoruz nerdeyse evi terkedecegim artik babasinin adini koyanda bu devirde pek yok gordugum kadariyla bi benimki mi sacmaliyor bu konuda canım cok sıkılıyor bu konuya
Nursimaib33 Lady-pnkk canım hiç skma canını tek değilsin benım eşimde babasının ismini düşünüyor kayınbabamda cok genç
Fatmanur_10_ Lady-pnkk benim eşim de öyle inat ediyor iki isim koyucaz artık inadını kiramadim ama herkese ben ikinci ismini kullanırım dedim yani
Mrvcrn Lady-pnkk doğuracak olan sensin istemiyorsan tabiki koyma. Eminim öyle Bi sıkıntı herkeste vardır 🤦🏼♀️
svmm Lady-pnkk valla ben kayınpederimi hiç görmedim biz eşimle tanıştığımızda vefat etmişti bn eşime teklif ettim hamilelikten öncede söylemiştim istersen oğlumuz olursa babanın adını verelim diye eşim kendi istemedi oğlum olucak defalarca teklif ettim istemedi biraz modern isim koyalım dedi ona bıraktım
Nursimaib33 Lady-pnkk senin daha iyi canım yine vefat etmiş adı güzelse bence koyabilirsiniz benım 45 yasında oglumu nasıl ismiyle hitap edecem yanında bide aynı evde kalıyoruz
Nursimaib33 Lady-pnkk ay evet getcekten Musa ismi pek güzel değil ama eşinizle kötü olmayın ya? İki isim koyun sizin istediğiniz de olsun eşinizinde