momsboys mnara kız olsa Beliz koyacaktım😍 kimseye söylemiyordum bu ismi ama😅 doktor erkek diyince yazayım dedim
dilan4 Alpays_Mommy bizim de belli değil kızımız olursa ki eşim kız istiyo rüya nefes, erkek olrsa arel ayaz😍💕
Elif_18 mnara Biz Zeynep Ela koyacağız Allahın izniyle. 🥰🌸 Asya, Mihra, Eslina, Defne bu isimleri önerebilirim.😊
Zombicikk Margaret adımı (neşe) hiç ikili duymamıştım tekli de pek yok zaten ama çok hoş olmuş adıyla yaşasın prenses😍
Margaret Zombicikk yok ben isim önerisi istediler diye yazdım .arada virgül olmalıydı aslında afedersiniz. Benim bebeğim yok ☺️☺️
Zombicikk Margaret estağfurullah affedilecek birşey yok tatliş bir yanlış anlaşılma 🤭🤭 ama yine de ismimi görmek mutlu etti. Bebek konusun da Allah kalbinize göre versin o zaman
Melikeca daha bebeşimizin cinsiyetini öğrenmedik ama en hep içimizden kız geçiyor inşallah kız olursa Arya Mina koyacağız 😊😊😊😊
rodin123 mnara hilda doğacak kızımın 3 ci ismini ismini koyacaktık ama eşim istemedi ama ben çok sevdim hilda hayatla mücadele eden kimseye deniyor
bsozkaya mnara 30. Haftamdayım biz de yeni karar verebildik. 3 isme indirmiştik. Mina - Elis - Nil✌🏼 Mina ya karar verdik bir daha değişmezse🙈🌸👼🏻