mnara Kızlar daha bir türlü isim bulamadık minik kızımıza🥰 biraz farklı ve anlamı güzel bir isim düşünüyoruz önerisi olan var mı☺️
Gizemakarsu mnara biz kızımıza yağmur aden ismini koyucaz inşallah yağmur ismini babam rüyasında görmüş aden ismi de benim çok hoşuma gidiyor anlamı cennet bahçesi demek 😊🤲🏻
aselelif06 Bende kendi adımı koymak istiyorum Elif olsun diyorum ama eşim ikinizle ugraşamam ben diyor 😂 Asel koyucaz ya da ela
Alpays_Mommy Bebişimin cinsiyetini daha bilmiyorum ama kız olursa büyük ihtimalle adını Rüya koyacağız 🥰
dilan4 Alpays_Mommy bizim de belli değil kızımız olursa ki eşim kız istiyo rüya nefes, erkek olrsa arel ayaz😍💕
kubrayylmz Ben Açelya istiyorum eşim Tuana istiyor ikimizde birbirimizin dedigini istemiyorz sadece ortak olarak Nur ismini begendik ondada kararsızız
Suu12 Gizemakarsu Merhaba aden ismini yazinca uyarmak istedim Adn cennet bahçesi demek aden ise Allahin kuranda lanetledigi ad kavmi biz hocaya sormuştuk ordan biliyorum siz de iyice bi araştırın bence
Mrvcrn Hüma isminin anlamı hikayesi çok güzel araştırırsan kısacası Bi kuş adı. Birde defne ismi çok zarif ❤️
Zombicikk Margaret adımı (neşe) hiç ikili duymamıştım tekli de pek yok zaten ama çok hoş olmuş adıyla yaşasın prenses😍