Nrkls bizimde Mart sonu oğlumuz gelecek inşallah. 12. haftada cinsiyetini öğrendiğimizden beri alıyoruz biz yavaş yavaş. 2 tane hastane çıkışı aldık biri detaylı bir takım biri normal az parçalı. 10 taneden fazla zıbın aldım, alt üst takımlardan 5 tane aldım, 4 tane de pijama takımı var. Bir kaç tane kısa kollu şortlu tulumlardan aldım müslin kumaş olanlardan çok tatlılar dışarda giymelik😊 bir sürü çorap aldık hevesle çok şirin minicik çoraplar 😊ağız mendili, omuz örtüsü ve battaniyeler var sağ olsun annem diktikçe dikiyor 😊 bebek arabasını, bebek küvetini, süt sağma makinasını, süt saklama kabını, gümüş göğüs kapaklarını, emzikleri ve biberon takımlarını, babynest, emzirme yastığı ve oyuncaklı ana kucağını da aldık. Odamıza koymak için park yatak aldık. Bez ve ıslak mendil stoğu yaptık biraz. Liste yapmıştım ben listede oyun halısı, kanguru, bebek bakım setleri (şampuan krem deterjan vs), dönencesi ve bebek çantası kaldı. Bunlar dışında lazım olup da alınacak bir şey var mı bilmiyorum açıkçası benim listem bu kadardı 🤷🏼♀️ Özellikle şu dönemdeki yıl sonu indirimlerini çok kullandık diyebilirim. Hayırlısıyla kullanırız hepsini inşallah ❤️