Goncikim Iraz evet geçiriyormuş maalesef😞sadece geçirdikten sonra üç ay olmuyormuş😞sonra oluyormuş eşimin çalıştığı hastanede bi doktor üç kere oldu 😞
ece_2206 Goncikim benim de tek belirtim koku kaybı oldu bebeğe zarar vermediğini duyunca rahatladım koku kaybı ne zaman düzeldi acaba
Goncikim ece_2206 benim biraz geç geldi maalesef 2 aya yakın ama erken gelenlerde var🙏 Korkmayın bebeğe zararı yok🙏
ece_2206 Goncikim benim de bir aya yakın oldu hala tıkanıyor burnum kokuları haflf alıyorum Umarim gecer burun tıkanıklığı rahatsız edici çok
Goncikim ece_2206 hemde çok can sıkıcı ve sinir bozucu🤦🏻♀️Oturup ağladığımı biliyorum 😞hamilelikte daha zor 😞
Goncikim Iraz 3 ay beden bağışıklık kazanıyormuş 3 ay bulaşmaz diyorlar uzmanlar ve eşimin çalıştığı hastanedeki doktorlar🙏
Kubra-1990 Htcertn ben de aynı durumdayım 11+4 haftalık hamileyim çok fazla duygusalım ve kaygılıyım lohusalıktan da çok korkuyorum
Goncikim ece_2206 geçti canım şükür🙏Ama ilk başlarda tıkalıydı benimde ama geçti merak etme🙏Sabah kalkınca burnuna tuzlu su çek
Iraz Goncikim kuzum benim 28 gün sonunda sağ ciğer mi bilmiyorum ama göğsümun ortasınin sağ tarafı ağrıyor arada sırtıma vuruyor sebebi ne acaba korkuyorum bilgin varmi