bsra1321 Y-S-S-Kra10- Y-S-S-Kra10- ne kadara yaptırdınız detaylıyı özgür beyde? Gebelik takipleri içinde mi ona gidiyorsunuz?
Nrcncygn Hilallllalby benim gunume daha var ama bolge egitim arastirmada peritonoloji uzmani gurcan bey var onun ismini cok duydum onda yaptiracagim ben
Nrcncygn Tugceek sira bulmadigim zamanlr sabah erkenden gittigimde sira veriyorlar yani Van da veriyorlar. Diger sehirleri bilmiyorum
Gigy BaharAlex Ataköy’de Ali Ekize gidin 600 TL turkiyede 2. Diyorlar kendisine ,uzunca bakıyor ,rahatlatıcı ve güvenilir ,gidipte pişman olman duymadım hiç ,şahane bir perinatolog,2700 ne insan kaziklama resmen 🙄
Merimex BaharAlex BaharAlex doktor doğum ücreti vermiş galiba😅 biz beş yüz verdik İstanbul Kadıköy de klinikte o bile çok yani normal ultrasondan çok farklı değil sadece organları daha detaylı inceliyo ve yüzünü görüyorsunuz 😅
Eminos123 BaharAlex tip fakultesinde 2 hoca bakti ucretsiz bu detayli ultrasonu devlette yaptirin ama mutlaka yaptirin
Tgcclskn BaharAlex benim doğum param 2900 yanlış anlamış olabilirsiniz ben 500 TL verdim detaylı ultrasona bulundugunuz bölgede baska hastanelerde de yaptırabilirsiniz
Beyzademiirrr BaharAlex 21. Haftada yaptırdım tüm organlarına kemiklerine detaylı baktığı için bi sıkıntı yoksa bile içiniz rahatlıyor bence yaptırın ama o fiyat çok yüksek ben 370e yaptırdım
Y-S-S-Kra10- bsra1321 detaylıyı 1000 tl yaptırdık sadece detaylı usg için gittim gebelik takibi için doktorum başka
bsra1321 Y-S-S-Kra10- teşekkürler, ben de 11 haftalık gebeyim, acıbadem de şahin zeteroğluna gidiyorum. Henüz detaylı ultrason zamanım gelmedi tabi. Sizde gebelik için oraya gidiyorsanız doktorunuzu ve memnuniyetinizi merak etmiştim
Y-S-S-Kra10- bsra1321 ben Şahin Zeteroğluna tüp bebek tedavisi için gittim ilkinde tuttu çok şükür şuan 24 hf olduk, Şahin hocam iyidir ben çok memnun kaldım tedavi süresince, şimdi gebeliğimi kendi başka doktorum takip ediyor. Bursada yaşamadığım için Şahin hocama devamlı gidemedim
annepanda Alinamoms eray çalışkan. Özel kocaeli hastanesi.. gayet güzel detayli. 10 a yakın renkli foto videosu. Eşinizde girebiliyor. Ona ozel ekran var oradna cekim yapabiliyor. Cd veriliyor.. daha nemolsun.. 😊
Hazalcinar Cellist61 Sadece doktor bakiyo 3 doktor vardi yarim saat incelediler baya detayli baktilar ilgilendiler. Zeynepkamil hastanesi
Alinamoms annepanda valla çok güzel yaa video bile varsa harika günlerdir bende arıyordum ve en saçma hastane bile 500 dedi bana 😂 teşekkür ederim eşin girmesi de ayrı bir lüx oldu artık eşler kesinlikle hiçbir hastanede kabul edilmiyor.
annepanda Alinamoms muayene 550 lira ama ben düzcede yaşiyorum kendi doktorum onu önerdi. Ayrica kuzenimiz izmitte onuda burada doktoru yonlendirmis.. gayet guzel detayli aciklayici. İciniz siniyor..
Aysima23 BaharAlex yuhhh bu nee.. Devlet de yada üniversite hastanesinde yaptır bence. Bana da 500 tl denmişti ben gidip üniversite hastanesinde 160 tl ye genel ultrason oldum böyle imkanınız varken sakın o parayı vermeyin
Aysima23 BaharAlex benimde özel sigortam var kullanıyorum gittiğim hastanede. O nasıl özel sigorta doğum u kapsamiyor bence başka bir sigortaya geçin