Minikbebek25 SU1234 rabbim isteyen herkese içinde de sana hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallahhhhh
SU1234 Minikbebek25 sağol canım Allah razı olsun 4 düşüğüm var artık mutlu olmak istiyorum anne olmak istiyorum 🙏🏻
Minikbebek25 SU1234 benimde bir düşüğüm var bir senedir gebe kalamiyodum düşuklerinin nedeni neymiş rabbim bı daha yaşatmasin
SU1234 Minikbebek25 bir genimde pıhtılaşma çıktı. Dış gebelik boş gebelik kalp durması kimyasal hepsini yaşadım
Minikbebek25 SU1234 bende lupus hastasıyım pihtilasmamda var iyi düşün seni çok iyi anlıyorum rabbim kötü şeyler yaşatmasın bı daha
Minikbebek25 SU1234 bağışıklık sistemi ile alakalı canım romatizmal hastalık fizik tedaviye gidiyodum hematoloji ve romatolji de kontrol ediyo onlara da baktır nolur nolmaz
Minikbebek25 SU1234 kan tahlili ile anlaşılıyor anti DNA testi falan istiyolar bende küçüklükten olduğu için o yüzden o testi de söylemiştik doktora bakmıştı 5 senedir tedavi görüyorum
SU1234 Minikbebek25 anladım canım rabbim hayırlı bi şifa versin inşallah hayırlı evlatlar versin inşallah 🙏🏻
Minikbebek25 SU1234 amiiiiiinnnn isteyen herkese nasip etsin inşallah canim sende güzel haberler al hayırlısıyla🤲
Sumeyyyeee Minikbebek25 hayırlı olsun canim benimde böyleydi test yaptığımda 🥰 sağlıkla kucagina al insallah
Minikbebek25 Sumeyyyeee aminnnnnn Allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin 🥰 hamile misin şimdi canım