ExpatMom Azizesoran Ben de hic gece olmasin istiyorum, uyku gozumden akiyor ama yatakta diken var sanki uyuyamiyorum. Reflu bir yandan, kasinti bir yandan, huzursuz bacak bir yandan. Gunduzleri uyumaya calisiyorum.
Azizesoran ExpatMom aynen bende gündüzleri uyumaya çalışıyorum. Rabbim hepimizi bir ayazda kurtarsın inşallah
Mom092 Ceylanaydemir 35+5 bizimde bugun sancilarimiz cikti 😂 zaten bikac gundurde adet sancisi gibi karnima belime girip girip cikiyo uzun surmuyo ama fena giriyo
Ceylanaydemir Mom092 Ah evet ya belim sırtıma kadar ağrıyo bu aya kadar oh adet olmuyorum sancı çekmiyorum diyodum ama doğurana kadar galiba olmadığım ayların acısı çıkıcak 😅
Nigar21 Ceylanaydemir merhaba canm son adet tarihine göremi 35+2 haftalıkmisn son âdet tarihini yazarmisiniz
Ceylanaydemir Nigar21 Benim biraz karışık aslında son adet 13 nisan ama ben 22 nisanda evlendim ilk gün hamişiyim 😅 ama ultrason da ya 35+2 yada daha fazla ölçümler hatta daha ilerideydi son zamanlarda haftasını yakaladı
Beyza_yzk Ceylanaydemir Canım öncelikle Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebeğini benimde 36+1 de gece bel ağrısı başladı adet ağrısı gibi sabaha kadar uyuyamadım doktora gittim sancı çıktı bebeğin başı çok aşağıda dedi benim sezeryan olacağı için sıkıntılı bir durumdu sancıları önlemek için hap verdi doktorum o işe yaradı ama yine bel ağrılarım devam ediyordu 2 gündür ara ara bacaklarıma ve kasıklarıma vurmaya başlamıştı bugün tekrar doktora gittim yine sancı çıktı bebek ters dönmüş ama asıl sıkıntı bu defa da suyum azalmış ve Cuma günü 37+1 de sezeryana giricem bende korktum bebeğime birşey olur mu yoğun bakıma girer mi falan diye doktorum dedi ki gönlünü ferah tut dua et geçen gün 2.5 kilo doğum yaptırdım küveze girmedi 4.5 kg yaptırdım küveze girdi dedi yani anlayacağın eğer yaşayacağımız varsa her şekilde yaşıyoruz Rabbim sağlık versin evlatlarımıza ve bizlere bugün sabah akşam 2 şer doz ciğer geliştirici iğne oldum içini ferah tut bol bol dua et hayırlısıyla sağ salim kucağına alırsın inşallah yavrunu 😘
Ceylanaydemir Beyza_yzk çok doğru söylüyosun aslında gireceği varsa zaten giriyo . Teşekkür ederim yanıtın için inşallah kucağımıza sağlıkla alırız hepimiz 🤲🏻
Mom092 Ceylanaydemir uff seninkidemi sancili gecerdi 🥴 ben ilk gun oturur aglardm sancidan yerlerde yatardm unutmustum sanciyi smdi ara ara girip hatirlatiyo 😂😂
Nigar21 Ceylanaydemir anladım canm benimde son adet tarihim 16 Nisan ama doktor 25 Nisan olarak hesapladi özelde devletde sağlık ocağında 16 Nisan hesapliyor lar ama🤔bende de durum karşık ya 33+5 yada 35 haftalığım
melegegebe Ceylanaydemir canim adetin bitmis evlenmis hamile kalmissin sen son adet tarihini baz al . Zaten adet bitince 1 hafta sonra en erken yumurta düşüyor. Sen de o arayi yakalamissin🙈
Ceylanaydemir Nigar21 neden 25 diye hesaplıyo ki adetin neyse o yani benim günüm belli olmasına rağmen adetten hesaplanıyo
yagizefeninannesi Ceylanaydemir sanırım 37 den önce doğan bebekler prematüre olarqk geçiyor ya ondan haftası olarak küçük demek istedi, bebeğinizin kilosuyla falan alakası yok erken doğup küveze alınmasını istemez sonuçta kimse, inşallah vaktinde sağlıkla gelir minik bebeğiniz 🙏
melegegebe Ceylanaydemir benim 34te sancim varken bir arkadsmn gorumcesi de ayni doktora gidiyor o 35ti onun da vardi ona sanci için ilavlc verdi bana vermedi benim bebegin gelisimi iyiydi ve cok yoktu . Onun bebek geriden grliyormus ondan verdi sanirim . Sizinde bebegin gelisimi iyiyse vermemis olablr 🤷🏻♀️🤷🏻♀️