Asoooo13 Msy5151 aynen aynen tamda o şekilde hangi yönden yumurtladigimida bilmiyorum bide şu aklima takılıyor rahim agrimasi gerekmez mi niye kaşık agrisi kii
irorkay Pollymom son adet tarihi 1 Kasım idi. 4 aralıkta ilk kez kan testi yaptım beta hcg 4800 çıktı.
irorkay Asoooo13 benim adetten neredeyse 14 gün önce göğüslerim aşırı şişti hafif kasık ağrım oldu ama geçti.Sonra adete 5 6 gün kala yeniden oldu ve gitgide yoğunlaştı.
irorkay Asoooo13 anlsdım Allah hayırlısını versin. 🙏🙏 Benim bu belirtilerle adetin üzerinden 3 gün geçince test yaptım pozitif çıktı. Umarım Allah en yakın zamanda isteyen herkese nasip eder 🙏
Cerenbrk Asoooo13 bnmde başlarda rahatsız edici değildi takı âdet günümün 3 gün geçmesiyle şiddetlendi o şekil öğrendim hamile olduğumu yanlız çok zor ya mide bulantısı halsizlik uykusuzluk
adile27 Pollymom bende bu ay klomen ve catlatma ignesi kullandim test gunume 3 gun kaldi hicc umudun yokk adet olcak gibi belirtim war oda cok hevesliydim
Beyhansinem Asoooo13 adetten 3-4 gun once adet olacakmisim gibi bel ve kasik agrisi mevcuttu,hatta hastalanacahim diye uzulmustum.birde en belirgin sey surekli idrara cikiyorum 🙂 yururken bir de sol kasigimda baski oluyor