Asoooo13 Cerenbrk agri tam oalrak nerde benimde solda bi sey var nasıl. Desem sanki bi sızı ama ta diz kapağı a iniyor ve her zaman olmuyor bide yerini tam saptayamiyorum göbekten 4 parmak aşağıda solda sanki
Pollymom BuSee_ insallah 🙏 beklemek zor insan öğrenmek istiyor.bende aynıydım 1 hafta öncesine kadar.
Asoooo13 Cerenbrk sağ tarafım taş gibi ama zerre bisey yok yani yürürken filan hissediyorum sanki bi gerilme var orda ama her zaman değil bazen
Tgbanne BuSee_ adete 2 gün kala erken gebelik testi negatifti , adete 1 gün kala gebelik testi pozitifti yani ikinci çizgi cooook silikti
Asoooo13 Cerenbrk öyle rahatsız edici bisey değil ama hani tatlı bi çekilme psikolojik mi acaba diye düşünüyorum bide başka bi tek belirtim bile yok zerre kadar yk
Beyhansinem Pollymom selamlar son adetim 12 kasim,cok erken davranip erken gebelik testiyle ogrendim.ilk beta hcg 65.5 du sonraki 442,5 dun doktora gittim cok kucuk oldugu icin goremedi haftaya tekrar cagirdi.dus edin arkadaslarr
Msy5151 Benim normalde 22 kasımda adet olmam lazımdı olmadım 2 aralıkta gittim hamılelık yok dedi sonra ılac verdi gonderdı doktor sonra ben evde 10 aralıkta test yaptım emin olamadım acil gittik kan verdim hamilemısım
Cerenbrk Asoooo13 bnmde başlarda rahatsız edici değildi takı âdet günümün 3 gün geçmesiyle şiddetlendi o şekil öğrendim hamile olduğumu yanlız çok zor ya mide bulantısı halsizlik uykusuzluk
Beril13 Asoooo13 Benim de son adet tarihim 5 kasım bende de elektriklenme gibi bir şey oluyordu sol kasığımda ve bel ağrısı hala devam ediyor normalmiş doktorum öyle dedi
Asoooo13 Msy5151 sol kasikta hafifi bi çekilme yani sanki orda bisey var duruyor öyle beni çok rahatsız eden bi durum asla degil dış dolgusu gibi agri yok ama orda olduğunu bilirisn 😁😁 benim başka hiçbirseyim yok 18 kiz gibiyim 😁😁
Beyhansinem Asoooo13 kasiklarimda agri olmustu hafif,kokuya duyarlilik. Bu hafta surekli uyuyuyorum mesela
Pollymom Minikbebek25 çok sevindim :) insallah rabbim sağlıkla bize tutunmalarini nasip etsin minik fasulyelerimizin:)
irorkay Asoooo13 benim adetten neredeyse 14 gün önce göğüslerim aşırı şişti hafif kasık ağrım oldu ama geçti.Sonra adete 5 6 gün kala yeniden oldu ve gitgide yoğunlaştı.
Beyhansinem Asoooo13 adetten 3-4 gun once adet olacakmisim gibi bel ve kasik agrisi mevcuttu,hatta hastalanacahim diye uzulmustum.birde en belirgin sey surekli idrara cikiyorum 🙂 yururken bir de sol kasigimda baski oluyor