nisanmaral Merhabalar, Iğdırdan görünmeye geleceğim Atakan beye de önceden görünmüş olan var mı? Bebeğimde 2 bulgu var, beyinde kist ve kalpte parlaklık doktorum önerdi, benzer durumda olanlar da yazabilir mi? Sonrasında yok olur da deniyor.
Crnasm2611- nisanmaral merhabalar acaba Atakan hocaya gittiniz mi bende de iki bulgu göründü kalp parlaklığı ve burun kemiği küçüklüğü çok stresliyim yarın Atakan hocaya gideceğim bende sizin süreç ne oldu neler söylendi son durum nedir acaba bilgi verirmisiniz
nisanmaral Crnasm2611- ben gittim, kalpte parlaklık ve beyinde kist bulgusuyla. Beyindeki kisti göremediğimi söyledi ama ense kalınlığını sınırda buldum ve amniyosentez istedi. Biz de yaptırdık sonuç temiz çıktı. Memnun kaldık kendisinden, amniyosentezi de o yapmıştı.
Crnasm2611- nisanmaral bana kalpte parlaklık ve burumda küçük denmişti Atakan bey burun kemiği normal dedi kalpte parlaklık gördü sadece DNA testi yaptırın isterseniz dedi
Merveergedik Crnasm2611- Crnasm2611- avcilar iyi günler bende çarşamba günü atakan beye gitmeyi düşünüyorum acaba vezneden ücret yatırdıktan sonra cok beklememiz gerekiyor mu yoksa kendileri şu saatte gelin falan diyorlar mı
Crnasm2611- Merveergedik doktor 9-9 buçuk gibi geliyor yoğunluğa bağlı beklersiniz 9 san erken giderseniz ilk sıralarda girersiniz birde acil durumlarda olabiliyor benim muayenemden sonra bekleyenler vardı ama acil bi ameliyat vardı sanırım oraya gitti diğerleri beklediler
Varligibirdertyokluguyara Merveergedik merhaba gittiniz mi memnun kaldınız mı bir de hatırlıyor musunuz kaçıncı haftada yaptırmıştınız
Merve_Sa Merveergedik ben başta öyle yapmadığım için çok bekledim o yüzden size hemen sıraya girin dedim