Merveakbulutt Aylincan allah razı olsun kuzum o senin iyiliginden öyle inşallah canım üzülme sen strese girme
mercimeginanne Aylincan yok fena haldee yan etki yapıyor saydıklarımdan daha fazlasını ve zaten düşük önleyici ilaç
Sevilay7 Aylincan bende ne kusma ne bulantı var ama belim agrıyor sadece seni. Kaç haftalık oldu canım cinsiyet bellimi
haziranin25i Aylincan ilk zamanlar öyle oluyor akşam yemekten sonra direk uyurdum. Şimdi 33+3 deyim 3.trimester da da halsizlik ve uyku hali çok olurmuş 🌺💜
Sngl27 Aylincan bende hiç uyumuyorum hamile kaldığım günden beri ½ gece uyuyup ⅞ sabah uyanıyorum uyu zor bulursun uykuyu diyorlar ama hiç gelmiyo tüm gün boş boş evde canım da sıkılıyor
Merveakbulutt Aylincan amin cümlemize inşallah Hiç bir anneyi evlat acısı ile sınamasın. Erkek olacak kuzum 💙
Aylincan Merveakbulutt yaa ne güzel ayağına taş gözüne yaş değmesin insllah benimde daha belli olmadi haftaya p.tesi gidicem insllah cok heycanliyim🥰💜
Merveakbulutt Aylincan amin inşallah bebeğim cümlemizin bebeğini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. Heyecanla bekliyorum haberlerini özelden yazayım da
Sevilay7 Aylincan benim daha belli değil canım en son 12 hastalıkken gttin kıza benziyor gibi dedi degişede bilir dedi 16+4 olduk gtmedim daha 😉