Merveakbulutt Aylincan 36 haftalık hamileyim ben hamile oldum olalı hala bir uyku özlemi uyku hasreti ile yanıp tutuşuyorum nerde yatak koltuk görsem hemen uyuyorum 😁
istanbul3434 Aylincan gunduzleri kafami yastiktan kaldirasim gelmiyor. Dogum yaklastigi icin geceleri cok kalkiyorum ama uykusuzluk halim hep ayni hamileligin basindan beri
Leselis Aylincan 14 haftalığım hala uykum geliyor şimdi birazdan uyumaya gidicem gün içinde de sürekli yatıyorum 🙄
Aylincan Emel38 sabah zaten 12 de kalkiyoruz gun icinde uyuyorum sersemlik yapiyo aksam 11 dedimi yataktayim cok sıkıldım 😢
Aylincan Merveakbulutt yaa nasıl biliyomusunuz tatli uyku istemi cok az sıkıntılı sersemlik yapiyo 3 yasinda kizim var gozume bakiyo kalkip bakamiyorum cocuga oturup agliyorum bu sefer 😢
Merveakbulutt Aylincan gündüz uykusu hep sersemlik yapıyor evet bende bugün 5 gibi uyumuşum eşimin gelmesi ile uyandım ki ne konuşabildim edebildim aptal gibiydim yemek hazırladım yedik noldu sana diyor uyuduuum diyorum gündüz uykusu sersemliği oluyor yani
Aylincan istanbul3434 demek cogu kiside oluyor artik cok sıkıldım uyumaktan yatmaktan sırtlarım agriyor 🙃
Aylincan Merveakbulutt herkes öyle diyo ama elimde degil ki bi kaşık corba yapamıyorum çocuğuma bu sefer ihanet eder gibi hissediyorum cok karışık napicaz😢
Aylincan Merveakbulutt ayni ayni bende öyleyim zorla 7 bucuktu kalktim ocaga bi pilav koydum yine uzandim şu zamanlar gecsin artik 🙏🏻
Merveakbulutt Aylincan yok kuzum yok öyle düşünme rabbim yardımcın olsun inşallah şu haftalar geçene kadar sana yardım edecek kimse yok mu
Merveakbulutt Aylincan ay zaman geçecek ama bu seferde uykusuz günler geceler başlayacak 🤭🤭 benim korku başladı şimdiden napicam uykusuz kalamam ben demeye başladım
Aylincan mercimeginanne doktorum ilk başta vitamin verdi ismi elenatal sonra bulanti için yazdirdim zofer yazdi bide migde yanmam oldu cok yemek yemege korkuyodum onada renni şurup kullaniyorum bu ara canim
mercimeginanne Aylincan hmm acaba progestan kullanıyor musun ki diye düşündüm halsizlik sersemlik uyku hali diyince aklıma geldi :)