irorkay Kızlar merhaba. Folik asiti ayrı olarak mı kullanıyorsunuz yoksa multivitamin şeklinde mi kullanıyorsunuz? Hangisi daha etkili acaba? Doktorum bana farkı olmadığını söyledi şu an regenesis max kullanıyorum sizden de fikir almak istedim.
Dua35 irorkay merhaba 🌸farkı yok canım içerik olarak aynı vinalac kullanıyorum içinde folik asitte var farklı vitaminlerde
irorkay Duygus97 anladım canım. Ben gebelik planlamadan önce de regenesis kullanıyordum doktor devam et bu gayet yeterli dedi
Kbra007 12.haftaya kadar folidoce kullandım sonra elenatal 1 o da bitince Imom omega 3 ve kan ilacı verdi şu an 17.haftadayım
44Queen Ben 15+3 haftalık oldum doktorum daha ne vitamin ne kan ilacı ne Demir hiç birşey vermedi bi dahaki gelişinde vericem dedi bu normal mi acaba
44Queen Bu arada hamilelikten önce başladım folik asite hamile kalınca da devam ettim 12 haftadan sonra bıraktım
Gulsurmeli irorkay ayrı olarak sadece folik asiti kullanıyorum henüz vitaminlere başlamadık zaten ama bazı doktorlar gyno ferro sanolu veriyorlar hem kansızlık için hemde içinde folik asit olduğu için benim doktorumda ayrı ayrı verdi ki olması gereken de budur
irorkay Gulsurmeli anladım ben sordum doktoruma ama ayrı ayrı bir fark olmaz dedi. Regenesis devam ettiriyor.