Semayvz babyberry doktoruma yazdim kırmızi olmadığı sürece problem olmaz yat dinlen dedi zaten sadece peceteye geliyor sildigim zaman
Mom86 Semayvz kırmızı olursa tabiki daha tehlikeli ama kahve bunun başlangici sonuçta benim kahveydi Dr gidene kadar rengi açıldı kırmızıya yani gitmedeydim dahada artacakti ama önlem alındı diye kahve kaldin
Merrvvee Semayvz bende çatlatma tedavisi ile kaldım o haftalarda bendede olmuştu kahverengi leke inşallah birşey yoktur 🌼
Semayvz Merrvvee ayyy teşekkür ederim sizede hayırlı olsun bu arada sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah bende alirim🌺🌺
Nurbalam Semayvz yüne de kesinlikle ihmal etme belki ilaç fitil bir şey başlar bu haftalarda leke kanama çok önemli
MerveKaya38 Semayvz bende fazla gezersem oturursam mutlaka kahverengi gelir kendini yormayacak sin ilk 3 ayı atlat herşey düzene girer inşallah
2prensannesi2008 Bende düşük yaşadım lekelenme olarak değil adet gibi kanamam oldu ama rengi kırmızıydı doktora git yinede inşallah yerleşme kanamasıdır
Semayvz 2prensannesi2008 2 hafta sonra gel dedi yazdim ilaçlarımı kullanıp dinlenmem gerektiğini soledi
Semayvz MerveKaya38 inşallah insan korkuyor ilk olunca rabbim sağ salim kucağımiza nasip etsin yavrularimizi🌺
Asli10 Naksidil valla hiç tartışmaya girmek istemiyorum ama doktorluğunuz dan emin değilim kız ilk fitil kullandığını yazmadı akıntısını yazdı ve siz normal dediniz bi sağlıkçı buna direk normal demez direk gidin bi doktora görün der
Asli10 Naksidil o en ufacık şeyler düşükgetiriyo ama canım bizzat yaşadım iki kere bide şunu anlamadım dini yön derken? hani doktorum dediniz ya ondan sordum ?