Rabianida bende 33 yaşındayım cnm ilk 24 yaşında anne oldum şimdi 21+haftalık hamileyim hiç birşey için geç değil sadece aramız uzun☺️

Rabianida canim suan cevremizdeki bir cok insan zaten gec evleniyor is guc okul derken bi cok insanda 30 dan sonra doguruyor bir problem olsa doktorunuz soylerdi☺️☺️ Annem kardesimde 38 yasindaydi ☺️

Gul_meftun

GAda sadece şundan üzülüyorum ne gerek vardı zaten 3 çoçuğun vardı gibi tepkiler.sanki insanlar 4. 5. Çoçuklarını yapamazlar gibi

• GAda bunu yanıtladı.
  • GAda bunu beğendi.

Rabianida ilk anneliği 25 yaşında tattım şimdi ise 38 yaşındayım 😀 arkadaşım 45 de doğurdu 34 çok ileri bir yaş değil okul iş kariyer derken 30 üstü evlenenler de var

GAda

öyle ama en yakın akrabalarım halalarım teyzelerim ilk duyan hep bu tepkiyi verdi üzülüyorum böyle duyunca en büyük çoçuğum 16 yaşında ama şimdi özlemle sanki ilk gibi heyecanla bekliyoruz. Ve çok şükür durumumuzda iyi rızkı veren Allah zaten Allah hakkıyla büyütmeyi nasip etsin

Rabianida kime göre neye göre büyüksün? Emin ol daha o yaşta evlenmemiş olan bir sürü insan var. Ben de 32 yim ve 11+4üm.ilk gebelik 23tü ve inan hem acemilik hem cahillik vardı. Bence şimdi daha bilinçli ve zevk alarak büyüteceğiz😊

Meryem1316 ben de 37 yim 24 haftalığım kısmetse 38 de doğurucam her şey nasip kısmet dışarlrda çalışmaktan okumaktan fırsat mı bulamadık valla bilmiyorum ama nasip böyleymiş

Rabianida bende ilk çocuğumu 27 yaşında doğurdum şuan 33 yaşındayım şubatta doğum yapıcam inş bence gayet normal. Hem diğer çocuguma yeterince vakit ayırdım , hem maddi manevi hazırım. 2. Çocugumu da cok istediğim bir dönemde oldu. Hem arkadaşların dediği gibi daha bilinçli oluyor insan.herkesin kendi tercihi ve Allahın lütfu . Sağlıklı doğumlar ☺️

Rabianida annem beni 38 yaşında doğurmuş 😅 patronum da 42 yaşında doğum yaptı bence yaşınız büyük değil 🌼

Yasmink hiç şikayetçi değilim . Eşimden çok memnunum . Bazen forumda okuduğum gencecik ama şiddete maruz kalan arkadaşlarımız var . Eğitimini tamamlamamış . Hayata atılamamış . Kızmak değil belki de ailevi ya da farklı faktörler vardır çareyi evlilikte bulmuşlardır . Onlar için üzülüyorum mesela . Eğitim alıp ya da almayıp kendi kazancının olması , evliliği bizimki kadar geç olmasa da bilinçli olarak yapmak daha mantıklı gelmiştir her zaman

Rabianida bende 33 yaşımdayım 2.hamileliğim ama bunda daha olgun be rahat bir dönem geçiriyorum hiç öyle düşünme daha keyifli geçiyor

Rabianida bence gayet normal. Benim ilk gebeliğim 28 yaşındayım düşünün 😊 ikinci kez çocuk istesem büyük ihtimalle sizin yaşlarınızda isterim tekrar ilk bebek biraz yola girsin diyerek. 46 yaşında doğuran insanlar var nasip bu😊