Merhabalar kuzular ya kafama çok taktığım birşeyi sizinle paylaşıp yorumlarınızı almak istiyorum ben 34 yaşındayım 11+3 haftalığım ama ilk anne olduğum yaş 23 ☺️Aklıma takılan şey ise acaba gebelik için 34 yaş çok büyük mü? Minyonum yaşımı göstermiyorum ama kendimi çokk büyük hissediyorum sizler kaç yaşında anne oldunuz yorum yaparsanız çok sevinirim

Rabianida bence çok çok ideal bir ya şuan 27 yaşındayım ilk gebeliğin ve 2. Yi o yaşlarda istiyorum çünkü çok daha bilinçli oluyorsunuz ve nedense o yaşlarda doğum yapanların çocuklarının daha zeki olduğunu gördüm çevremde

Rabianida valla ben dün doktorun yanına 46 yaşında gelen gebe gördüm gayet heyecanla hem de, siz daha çok gençsiniz Allah sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin ☺️

Rabianida Gayet normal yaşınız takmayın bence halam gecen yıl 48 yaşında doğum yaptı 🎈☺

Rabianida Annemde kardeşimi 35 yaşında doğurdu aramızda 10 yaş var🌸 bence 2. Çocuk için çok ideal bir yaş bende 25 yaşındayım 2. Çocuğu kesinlikle 30 lu yaşlarımdan sonra düşünüyorum. İnsan hem daha bilinçli olur hem de kardeşiyle arasındaki bağ daha farklı olur.

Rabianida Hayıııır tabiii ki ❤️ Neden böyle düşünüyorsun ki Birtanem 🌸 çok güzel hayırlı olsun 💐 Benim annem 40 yaşında 3.hamileliğini geçirdi 🤗

Rabianida ilkinde 20 yaşındayken oğlumu kucağıma aldım 2. gebeliğim 32+4 haftalığım 22 yaşındayım

Rabianida bence geç değil. BEn de 2. Bebeğimi o yaşlarda yapmayı planlıyorum :) okulu bitir, biraz çalış evlen, evliliğin tadını çıkar 1. Çocuğu yap derken çocuklar aradaki yaş farkıyla ancak sizin yaşlarınız civarına denk geliyor. Sağlığınız ve enerjiniz varsa “acaba” demeyin hiç 😇💖

Ben 30 yasindayim ilk gebeligim okuldu bitmesiydi evlenmesiydi anca sira geldi napayim 😁

Rabianida 36 yaşındayım geç evlendim hamileyim bence anneliğin yaşı olmaz önemli olan evlatlarımıza iyi bi anne olmak diye düşünüyorum çok şükür rabbim nasip etti 🤲

Rabianida annem beni 45 yaşında doğurmuş ayrıca bende şubat 3 te 34 yaşında oluyorum ve hamileyim 10 haftalık şu an hatta 3. Gebeliğimide kısmet ederse Allah 38 de düşünüyorum nerden bu karamsarlığa kapıldınız ki artık gec yaş ta doğum oranları fazlasıyla :)

Rabianida 33 yaşındayım ilk hamileliğim daha niye geç olsun. Bazı riskler artıyo ama herkeste aynı olmuyo sonuçta. Rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin.

Rabianida 38,5 yaşındayım . Geçen sene evlendim . 2. Ayda hamile kaldım bebeğimi kaybettim . Patoloji de çevresel faktörler dendi . Şu an 8. Aya girmek üzereyim . Sadece genç olanlara göre biraz daha yorucu galiba . Normalde tansiyonum yok ama hamilelikte yüksek tansiyon riski çıktı . Annem çok genç . Doktora geçen hafta dedi ki niye böyle oldu hocam ? Doktor anneme baktı abla genç genç doğurmuşsunuz birşey anlamamışsınız dedi . Şimdikiler okul, iş , gezeyim derken geç evleniyorlar arada böyle sıkıntılar oluyor dedi . İki hafta öncesine kadar da problemim yok diyebilirim

Çok sağolun vallahi bi nebzede olsa iyi geldiniz 😀 bu karamsarlığa kapılmamdaki sebep iş yerindeki bütün arkadaşlarımdan aynı şeyi duydum ya bu yaştan sonra çok zor gelicek yapamazsn kaç sene rahata alıştın çok tepkilerle karşılaştım ve sayelerinde çok büyük derin düşüncelere daldım😀

• Can2 bunu yanıtladı.

Rabianida kuzum ben 35 yaşındayım aynı minyonum bende ilk 18 yaşında anne oldum bu dördüncü hamileliğim çok şükür takmıyorum sende takma görenler benim üç çocuğum olduğuna inanmıyor üstelik hamileyim hayat bizim insan olgunlaştıkça annelik duygusunu daha güzel anlıyor 🌺🌺🌺

Rabianida yo ablam 35 yaşında şuan yavrusu 1 yaşına yeni girdi teyzem 39 yaşında yavrusu 3 yaşına yeni girdi bence kafanı takma tecrübeli olması gerekn yaşlar bence bunlar aslında ki ilk gebeligin zaten 23 yaşındaymş hem genç anne hem olgun anneligi yaşıcaksın ne güzel 🥰😅

Rabianida ben 31 yaşimda evlendim.. 33 yaşimda doguracağim. 2. Hatta 3. Yü düşunuyorum.. niye geç olsun ki..