Gulcan0187 badehandeyldz 38+4 olduk ilk gebelik Cumartesi doğum yapacağım erkek bebekler gazlı olur diyorlar inşallah dedikleri gibi olmaz.
badehandeyldz Busraveminisi1 tabi neticede yenidoğandan itibaren geceli gündüzlü ilgilenmek bir başka 🥰
Aysima288 badehandeyldz canm merhaba 8 aylik oglum var.ikinciye hamileym buda kiz:-) erkek bebekle ilgili sana soyle bisey soyleyeym altini degistirirken her an hazirlikli ol hertarafi mahvedebilirler:) birden cis yapabilir alti acikken:)
badehandeyldz Aysima288 ay onu çok duydum bebeğiniz küçükmüş ne kadarlıkken hamile kaldınız merak ettim🤰🏻
Busraveminisi1 badehandeyldz kesinlikle Rabbim hepimizin yardımcısı olsun minnaklara güzel anne olalım🥰🙏🏻
Aslihan_trker Erkek bebek Anneye daha düşkün oluyormuş😇 bende 35 haftalığım az kaldı ilk evladım benimde herkes sağlıcakla alsın kucağına 🙏🏻
BaharL badehandeyldz Merhaba bende 16+4 erkek annesi olucam inşallah bir kızım var 🥰 çok baş ağrısı yaşıyorum normalmi yaşayan😬 varmı bu durumu
badehandeyldz BaharL ay dün parol içtim benim baş ağrım oluyor maalesef😢 kızın kaç yaşında canım bu arada hemen hemen aynıyız senle🥰
BaharL badehandeyldz Baya sıkıntılı geçiyor rabbim yardımcımiz olsun 9 yaşında kızım 🥰 kış bebegiydi🤲 nasipse yaz bebegi olucak oglumuzda aynı zamanlarda dogumlarimz insallah
Teacherr Ben de 16+ 1 haftalık hamileyim canım bakalım ilk bebeğim erkek bizi neler bekliyor ben de hiç bilmiyorum🥰 badehandeyldz
Yagmur_C badehandeyldz ben de oğlan annesi olucam ilk bebeğim☺️ Biz de kız istemiştik ama hayırlısı neyse o olsun dedik bi umut girdim erkek bebek şöyle harika böyle güzel yazan anneler vardır diye ama zor demiş herkes moralim bozuldu birazcık da pozitif şeyleri yazsa deneyimli anneler 🥰🥰