ikiponcik_annesi badehandeyldz bende 17 haftalık hamileyim bi oğlum olacak inşallah 😊 oğlum doğana kadar 6 yaşına girecek bi ablamızda var tek korkum kıskançlık olması şuanda bakalım😬 henüz bişey almadım valla iyice netleşmesini bekledim buğun kesinleşti artk alırım diye düsünüyorum 😁
Ecektn badehandeyldz cok rahat buyuyorlar Hiç merak etmeyin😍 yaza denk gelmesi bence bir avantaj ikinci bizim supriz oldu oda yaZa denk geldi cok iyi oldu🙃 surekli dus aldırırsınız daha cabuk buyuyorlar 😅 gazı fln olmazsa cok iyi 👍 saglıkla kucagınıza alırsınız yavrunuzu inş🙏
26Merve badehandeyldz Eminim öyledir ben bir kızım olsun çok istemiştim nasip olmadı ama %20 lik bir ihtimal hala var 😂Ben bir oğlum olduğu için ona göre yorum yapabildim 🌹Önce sağlıkla dünyaya gelmesi dileğim sonrası da inşallah gönlümüzden geçeni verir Rabbim 🤲🌹
Sevvals23 Bizde 30+4 deyiz erkek bebişimiz olacak🥰 bu yıl tüm herkes erkek doğuruyor sanki çevremde hep böyle 🙈😂 erkekler çok nazlı ve annesine düşkün oluyorlar ve eğer meme emerlerse 2 yaşına kadar bırakmayıp her yerde istiyorlar 🙈😹🥳
Nesrincente Sevvals23 aramızda 1 gun var 😀 30 +5 im bende gercek tende oyle gıbı ya bende kimi duysam hep erkek 😀
badehandeyldz 26Merve inşallah kızında olur canım ama sen yinede bu gebelikte fazla ümitlenme derim🤣😍
Mrvcrn Bizde iki ailedede kız yok 1-2 tane var gerisi erkek herkes dört gözle kız bekliyordu bizde öyleee ama erkek ve rüyamdada 4 kez görmüştüm 😂 erkek bebek annesi güzellikleri nedir acabaa
Hilalkrmzkn Bizde 37+4 deyiz erkek bebeğimiz olucak inşaallah Allah bütün annelere bebeklerini sağlıkla hayırla kucaklarına almayı nasip etsin 🤲🏻🤲🏻💙
Nesrincente badehandeyldz benımde ilk gebeliğim sizin yıne ıkı az cok tecrube var bızde oda yok 😀 30 +5 ile Sona yaklaşıyorum subatta dogacak benım sıpa kıs bebısı olucaz ama bence ilk uc ay anca tıplanırız zaten yaza tam gezmelik falan tabi vırus ısı biterse ınsallah 🙏
badehandeyldz Nesrincente 6 aylık olana kadar o gezme işi biraz zor oluyor kucak bebesi oluyorlar çünkü ilk 6 ay tabi bu bir tecrübe mesela🤣
18092019ib badehandeyldz aynen bana da öyle diyorlar kızına yazık oldu bilmem ne sanki kızımı sokağa atacam da tövbe estağfurullah ya. Biraz zorlanırız ama üstesinden geliriz inşallah büyüyünce çok rahat ederiz😍😀
badehandeyldz 18092019ib aynıııı kelimeler bana geldi pabucu dama atıldı bile dendi halbuki ikisinde evladım niye atim ki☺️
babyackgz badehandeyldz maşallah büyümüş bade hanım 🤭💕 ben daha doğum yapmadım 33+2 deyiz hamile kalmadan önce uygulama yüklüydü ordan bakıyordum o yüzden tanıdık geldiniz ☺️
badehandeyldz babyackgz hangi cinsiyet kız mı erkek mi canım ☺️ Maşallah doğuma az kalmış heyecanlı mısın❤️
babyackgz badehandeyldz kız 💗👼🏻 evet az kaldı canım günlerimiz eksikleri tamamlamakla geçiyor, zorlu bir hamilelik geçirdim ama şükür az kaldı kızıma kavuşmaya 💕 heyecan dorukta tabii ki 🙈