smyra32 minnoscan rabbim yardimcjn olsun ..bende salı günü kendi sancimla doğum yaptım.. rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr bol bol oku cnm
B0220 sareninannesi_ maşallah 🧿🥰 Allah analı babalı büyütsün acısını göstermesin inşallah 🤲🏻♥️🥰 darısı başımıza son 25 gün..🙏🏻
sareninannesi_ B0220 Amin çok teşekkür ederim 😊 Rabbim sizede nasip etsin sağlıcakla kucağına alırsınız inşallah ❣️
ElifAbdullah sareninannesi_ dut kurusu kaynatıp için ve tanelerini yiyin, rezene, tahin helvası inanın hemen etkisini gösterecek sütü çok artıryor
sareninannesi_ Ozgulos kızımı yanıma getirdiklerinde sarı süt geldi ama az geliyordu tabiki şimdide az geliyor mama kullanıyorum. Önce emziriyorum sonra mama veriyorum günde 3 kez
sareninannesi_ Hryeyhsii korkma canım benimde ilk ameliyatımda inanırmısınız daha önce damar yolu bile açılmamıştı ben ameliyat oldum 🙈 hiç hissetmiyorsunuz sadece dokunuşları hissediyorsunuz ne acı ne bişey zaten sakinleştirici veriyorlar uykunuz geliyor 😅
Merve_demir sareninannesi_ anladım çok teşekkürker inşllah hayırlsı olur inşallah herkes hakkında sağlıkla atlatırız alırız kucağımıza 🤲 sizede geçmiş olsun inşallah sağlıkla büyütürsün🙏😌👶❤️