Azad41 Kızlar 24 haftalık gebeyim geceleri belli bir saate uyanıyorum ve bir daha uykuya dalmakta sıkıntı çekiyorum sağ sol yapıyorum devamlı acaba bebek rahatsız oluyor mudur? Bazen üzülüyorum acaba bebeği rahatsız ediyor muyumdur😒
Mores Azad41 Öyle güzel korunuyor ki annesi endişelenme 🤗 biraz daha büyüsün gece yatarken dönüşler daha çok uykuları bölecek 🙈
kbrMEVA Azad41 canım öyle dusunme bir balon düşün içi su dolu ve içinde balık var sağa sola cevir bakalım balık sabit kalır suyun içinde öyle düşün
Gul_meftun Azad41 aynı ben bende öyleyim gece kaç defa döndüğünün sayısı yok 21 +5 olduk uykum hiç kaliteli değil yüzüstüde yatamıyorum son aylar daha zor olacak Allah yardım etsin
World Azad41 ben her gece 3 te uyanıyorum ve sağa sola dönmekten uyukum kaçıyo rahat 5-6 yı buluyor tekrar uykuya dalmak.
YNB Aaaa aynı ben vallahii uyuyamiorum bir kalkıyorum gece tobe uyumak mümkün değil dön dön dön paçoz şekilde uyuyakaliyorum ancak :)
nesibe_baris Azad41 doktor banada öyle yatmamı önerdi uzun süre yatınca uyuşuyor bı taraflarım artık sabredicez bebeğimiz için
MummyTugba Azad41 ben de 25+1 belki sabaha kadar yüz kere dönüyorum 😒 bebegim de uyanıyor kıpır kıpır ediyo üzülüyorum ben de ama inşallah bişey olmaz allahın izniyle 😊🌸
Aysenur22 Bende öyleyim acaba neden böyle oluyoruz her dönüşte uyku açılıyor zaten bir de dediğiniz gibi her gece belli saatten sonra kurulu saat gibi uyanıp bir daha uyuyamamak 🤦♀️
Meltem374141 Kizlar 30 haftalikken kasik ve vanijinada baski hisseden varmi yururken koltuktan kalkarken yatakta sag sola donerken
mom_ Meltem374141 Benimde bazen oluyor yerimden kalkarken kasığıma ağrı giriyor vajinada çok fazla baskı hissediyorum sanki tuvaletim varmış gibi bitek bende mi oluyor sorun mu var diye düşünmüştüm.
Emeldikici Azad41 canım 33. Haftamdayım artık beni uyutmuyor bile bebiş kıpır kıpır merak etme ileriki günlerde hiç uyutmaz ☺️ Onlar amniyon sıvının içerisinde çok sağlıklı korunuyorlar merak etme sen ☺️
Busesaglamm Azad41 hele bennn şu 1 haftadır stresten mi bilmiyorum sağ sol dönüş gece yarısı uyanış birdaha dalamamak ateş basması bu durumdan bende muzdarip 😞😞
Azad41 Papatya06 Busesaglamm hele benim ayaklar yanıyor devamli yorganin dışında ayaklarım. Birde kurulu saat gibi aynı saate uyanmak yok mu
Papatya06 Azad41 ben şuan 37+4haftalık hamileyim 8 kg aldım ve sağ sola dönmesi çok zor oluyor altımıza battaniye sermiştim dönerken kenarından tutup dönüyorum 🤣🤣
Busesaglamm Papatya06 İlk gebeliğim 23 haftalığım karnımda sadece seyirme var kıpır kıpır bi bebek yok benim bebekle yaşıtlar tekme atıyorrmuş? Siz kaç haftada hissettnz benim normalmi